Tribunalul Hunedoara a ridicat sechestrul pus de DIICOT pe apartamentul lui Traian Berbeceanu

Tribunalul Hunedoara a ridicat sechestrul pus de DIICOT pe apartamentul lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a obţinut în instanţă anularea măsurii luate de DIICOT. FOTO: Daniel Guţă. Adevărul.

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a solicitat instanţei ridicarea sechestrului asigurator dispus de procurorii DIICOT asupra imobilului în care locuieşte împreună cu familia sa, după ce urmărirea penală a fost extinsă în cazul său.


Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia formulată de poliţistul Traian Berbeceanu, împotriva măsurii procurorilor DIICOT ca apartamentul său din Deva să intre sub sechestru asigurator. Soluţia instanţei este definitivă şi irevocabilă, potrivit Tribunalului Hunedoara.

În luna mai, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată au extins urmărirea penală în cazul fostului şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, în dosarul în care a fost acuzat de favorizarea membrilor unor grupări infracţionale. Astfel, fostul comisar şef, declarat „Poliţistul anului 2007”, a fost pus sub învinuire şi pentru infracţiunile de luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri şi delapidare. Şi foştii săi anchetatori din cadrul DIICOT sunt învinuiţi de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru fabricarea unor probe care au dus la arestarea poliţistului, în luna octombrie a anului trecut.

În prezent, Traian Berbeceanu îşi desfăşoară activitatea ca poliţist la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Ce le-a transmis Traian Berbeceanu fanilor săi, după noile acuzaţii ale procurorilor DIICOT împotriva sa

Fostul şef al BCCO Alba Traian Berbeceanu a fost audiat de DIICOT, iar procurorii i-au adus la cunoştinţă faptul că este învinuit de alte patru infracţiuni: luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri şi delapidare.

Traian Berbeceanu a fost pus din nou sub învinuire: acuzaţii grave împotriva fostului şef al BCCO Alba           

Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a fost pus sub învinuire pentru infracţiunile de luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri şi delapidare, potrivit informaţiilor furnizate de DIICOT.

Scandalurile care au zguduit imaginea Poliţiei hunedorene: arestarea şefului BCCO Alba Traian Berbeceanu şi a poliţistului Adrian Sucilă            

Arestarea lui Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea BCCO Alba, a dat naştere unui imens scandal. Procurorii DIICOT l-au acuzat pe poliţist de infracţiuni grave, însă ulterior au ajuns la rândul lor să fie puşi sub învinuire pentru „fabricarea unor probe” împotriva lui. Cazul comisarului şef nu a fost singurul care a zguduit imaginea Poliţiei hunedorene în ultimii doi ani.

Traian Berbeceanu, de la "Comisarul Cattani" la luptătorul anti-sistem. Mircia Muntean e pe lista neagră a poliţistului           

Ultimele luni l-au transformat pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba într-un luptător anti-sistem. Cel puţin aceasta o arată zecile de mesaje şi imagini postate de Traian Berbeceanu pe paginile sale de Facebook, "Traian Berbeceanu" şi "Respect Traian Berbeceanu". Una dintre ţintele sale a fost deputatul Mircia Muntean, fost primar, timp de 16 ani, al Devei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: