Trei vânători sunt acuzaţi de braconaj cinegetic. Au împuşcat doi mistreţi de 180 de kilograme

Trei vânători sunt acuzaţi de braconaj cinegetic. Au împuşcat doi mistreţi de 180 de kilograme

Mistreţi. FOTO: ARHIVĂ.

Trei vânători acuzaţi de braconaj cinegetic au fost prinşi în flagrant, după ce au împuşcat doi mistreţi în greutate de 180 de kilograme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au oprit trei bărbaţi din comuna Rapoltu Mare care se întorceau de la o partidă de vânătoare ilegală, în cadrul căreia au împuşcat două exemplare de mistreţ.

La vederea poliţiştilor, braconierii au încercat să arunce pieile de mistreţ, pentru a ascunde infracţiunea.

„Poliţiştii au ridicat de la persoanele implicate 180 de kkilograme de carne de vânat, ce provine de la tranşarea şi eviscerarea mistreţilor capturaţi, precum şi două puşti de vânătoare, deţinute legal de doi dintre bărbaţi şi 42 de cartuşe de vânătoare”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vânătorii vor fi cercetaţi penal pentru braconaj cinegetic.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie la o vânătoare de mistreţi. Un poliţist chemat să alunge animalul sălbatic a împuşcat mortal un bărbat

Un poliţist din Petrila a împuşcat mortal un bărbat în vârstă de 66 de ani. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

VIDEO Oraşul invadat de mistreţi. De ce mişună animalele sălbatice pe străzile din Valea Jiului, fără să se teamă

Un porc mistreţ imens a fost găsit în curtea unui depozit din Petroşani, iar urmă cu câteva zile, o femelă însoţită de mai mulţi pui a fost reperată la marginea municipiului. În fiecare iarnă animalele sălbatice, cobrâte din munţi şi din pădurile din zonă ajung în oraşele Văii Jiului.

De ce ajung caprele negre şi urşii la casele momârlanilor. Animalele se plimbă în voie prin ţinut, spre uimirea turiştilor

Caprele negre şi alte vietăţi sălbatice zburdă pe dealurile şi în pădurile din zona Cheile Jieţului, iar deseori, în această perioadă, turiştii care circulă Drumul Naţional 7A le pot fotografia nestingheriţi. Este un fenomen interesant, pentru care localnicii caută explicaţii.

citeste totul despre: