Traumele unei fete de 15 ani, ademenite într-un hotel de iubitul mamei sale. Cum s-a sfârşit noaptea de coşmar

Traumele unei fete de 15 ani, ademenite într-un hotel de iubitul mamei sale. Cum s-a sfârşit noaptea de coşmar

ARHIVĂ.

O adolescentă de 15 ani a trecut prin momente cumplite. Iubitul mamei sale a încercat să o violeze într-o cameră de hotel din Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii au trimis în judecată un bărbat de 35 de ani, din Hunedoara, arestat preventiv pentru tentativă de viol.

Victimă i-a fost chiar fiica de 15 ani a iubitei sale. Bărbatul şi concubina sa s-au stabilit în Olanda, în timp ce fiica femeii a fost plasată în grija unui centru pentru copii, din Uricani. În vara acestui an, tânărul şi-a luat concediu de odihnă şi s-a întors singur în ţară. În 17 iunie, s-a prezentat la instituţia de ocrotire din Uricani şi a solicitat învoirea fetei pentru câteva zile, pe motiv că va avea grijă de ea şi va locui împreună cu familia lui.

„Inculpatul a plecat cu autoturismul său, marca BMW de culoare neagră, împreună cu persoana vătămată minoră din oraşul Uricani către municipiul Hunedoara. Pe drum, acesta i-ar fi făcut avansuri minorei, ar fi pus mâna pe piciorul acesteia, ar fi mângâiat-o şi întrebat-o dacă mai este virgină. În aceeaşi dată, în jurul orei 19.00, cei doi s-au cazat la un hotel din Hunedoara, într-o cameră situată la etajul 2 şi prevăzută cu un singur spaţiu de locuit dotat cu două paturi. În drum spre hotel, inculpatul a oprit la un magazin tip ABC şi a cumpărat o sticlă de cognac Alexandrion despre care i-a spus persoanei vătămate că o vor consuma împreună. În camera de hotel, neintenţionând să consume alcool, minora a spart sticla menţionată, profitând de neatenţia inculpatului, motiv pentru care acesta s-a deplasat la un magazin din apropierea hotelului şi a cumpărat o altă sticlă conţinând aceeaşi băutură alcoolică. La întoarcerea în camera de hotel, inculpatul a consumat alcool pe care şi l-a turnat într-un pahar din sticla pe care o cumpărase, determinând-o pe persoana vătămată minoră să consume şi ea din aceeaşi băutură alcoolică. După consumul de alcool minora a început să se simtă rău, ameţind şi având senzaţia de vomă. La un moment dat, în jurul orelor 23:00, inculpatul a mers la baie, s-ar fi reîntors în cameră la bustul gol şi s-ar fi atins cu plamele pe corp în faţa minorei. Ulterior i-a spus persoanei vătămate că o va duce în cameră, pretextând că o schimba în pijamale şi o va pune în pat. Inculpatul a prins-o de după umeri şi a condus-o în cameră, unde a întins-o pe un pat, pe spate şi ar fi atins-o din nou cu palmele în zona feţei şi pe corp”, se arată în dosar.

A reuşit să scape de agresor


Intuind ce urmează să se întâmple adolescenta a început să plângă şi i-a spus bărbatului să o lase în pace, însă acesta a refuzat şi i-a spus să tacă şi să îl lase să o dezbrace. Deşi ameţită de băutură, victima a reuşit să se ridice din pat şi să fugă către uşa de la ieşirea din camera de hotel. Bărbatul a prins-o şi bruscat-o, însă adolescenta s-a smucit, lovindu-se cu capul de uşă.

„Pentru a scăpa, persoana vătămată a început să strige puternic, de mai multe ori ”Viol! Vrea să mă violeze !”. Strigătele au fost auzite de afară de către angajaţii hotelului. În continuare persoana vătămată a reuşit să deschidă uşa de la intrarea în camera de hotel şi a intenţionat să iasă, însă iniţial nu a reuşit întrucât inculpatul s-ar fi apropiat şi-ar fi apăsat cu palma pe uşă, reuşind să o închidă. Deoarece minora a strigat foarte tare, inculpatul i-a dat în final drumul, astfel că aceasta a scăpat, a deschis uşa camerei de hotel şi a fugit desculţă, pe hol, continuând să strige ”Viol ! Vrea să mă violeze !”, până la recepţia hotelului, unde s-a întâlnit cu cei doi angajaţi ai hotelului. Persoana vătămată minoră se afla într-o stare de şoc, tremurând şi având bluza în dezordine”, se arată în dosar.

Salvată de angajaţii hotelului

O angajată a hotelului a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului a ajuns echipa de intervenţie a societăţii de pază. Adolescenta, traumatizată, a fost transportată la spital.

„Evaluând gravitatea faptei de tentativă de viol de care este acuzat inculpatul, apreciem că una foarte ridicată şi rezultă nu numai din limitele de pedeapsă, ci şi din natura infracţiunii - contra libertăţii şi integrităţii sexuale - , din modul şi circumstanţele în care ar fi fost comisă respectiv după un plan ce ar fi fost ticluit de inculpat prin inducerea în eroare a reprezentanţilor asociaţiei unde se afla internată persoana vătămată în faţa cărora inculpatul a declarat că minora va locui cu el la locuinţa sa de domiciliu în care locuieşte împreună cu tatăl său atunci când revine în România. Apoi inculpatul ar fi comis fapta asupra unei persoane vulnerabile nu numai raportat la vârstă, dar şi prin prisma problemelor medicale dezvoltate în contextul unui mediu familial necorespunzător, aşa cum rezultă din sentinţele judecătoreşti în urma cărora a fost instituţionalizată şi actele medicale aflate la dosarul cauzei,  căreia i s-a promis că urma să fie dusă la cumpărături. Inculpatul este, un apropiat al minorei fiind concubinul mamei sale în care a avut deplină încredere, fiind perceput de aceasta cu rol protector, securizant, investit cu responsabilitate faţă de ea pe care l-a considerat „tatăl vitreg “ . Presupusa faptă ar fi fost comisă în timp ce minora - persoana vătămată se afla sub paza şi ocrotirea inculpatului, ceea ce i-a conferit o poziţie dominantă, de autoritate, inculpatul profitând astfel de această poziţie împrejurare ce accentuează gravitatea faptei. Nu putem ignora nici rezultatul produs – cauzarea de leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale în lipsa complicaţiilor şi traumele produse minorei din punct de vedere psihic - constatându-se prezenţa sindromului de stres posttraumatic şi a tulburării de anxietate generalizată, a depresiei cu tendinţe suicidare”, se arată în rechizitoriu.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru fapta comisă. El a fost trimis în judecată şi pentru infracţiunea de fals în declaraţii, după ce ar fi declarat poliţiştilor de frontieră că s-a întors în ţară din Germania, deşi s-ar fi întors din Olanda, cu presupusa intenţie de a ascunde faptul că provine dintr-o zonă cu risc epidemiologic Covid-19 şi evitarea carantinei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Povestea casei lui Arsenie Boca, locul de pelerinaj din munţi. 110 ani de la naşterea duhovnicului

VIDEO Micul paradis din Ţinutul Pădurenilor, cu 100 de locuitori şi cu un primar ales „pe viaţă”

VIDEO Povestea neştiută a căii ferate din munţii Hunedoarei. 120 de ani de la inaugurarea mocăniţei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările