Transport ilegal de lemne depistat de poliţişti pe Drumul Naţional 74: întreaga cantitate a fost confiscată

Transport ilegal de lemne depistat de poliţişti pe Drumul Naţional 74: întreaga cantitate a fost confiscată

Transport ilegal de lemne. FOTO: IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au dispus confiscarea lemnelor transportate ilegal de un şofer de camion, în urma unui control efectuat pe DN 74.

Marţi seara, poliţiştii au oprit în trafic un autotractor care circula pe Drumul Naţional 74, din direcţia Abrud-Brad şi care transporta material lemnos (6 metri cubi de dulapi de molid), fără a deţine avizele de însoţire prevăzute de lege.

„Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Alba, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  3.000 de lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce a păţit un român care a sunat la 112 pentru a reclama tăieri ilegale de lemne. Poliţiştii i-au dat o explicaţie ciudată

VIDEO Imaginile virale care au revoltat zeci de mii de oameni: „Aurul verde al ţării, oxigenul nostru, trimis la export”

Razie în căutarea hoţilor de lemne: un localnic a fost acuzat de defrişare ilegală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: