Tragedie pe o platformă industrială din municipiu: muncitor îngropat sub 200 de tone de ciment

Tragedie pe o platformă industrială din municipiu: muncitor îngropat sub 200 de tone de ciment

FOTO: ARHIVĂ.

Un muncitor a murit după ce încărcătura unui container cu ciment s-a prăvălit peste el. Tragedia s-a petrecut pe o platformă industrială din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Simeria, a murit strivit de aproape 200 de tone de ciment. Accidentul s-a petrecut pe platforma industrială din zona Depozitelor a municipiului Deva.

Bărbatul, angajat la o firmă de valorificare a materialelor refolosible, se ocupa de tăierea şi dezmembrarea silozurilor cu ciment.

„Muncitorul a tăiat cu aparatul oxiacetilenic două din picioarele containerului, fără a verifica dacă mai există ciment în acesta. Partea de jos a containerului a cedat. Urmare a şubrezirii ansamblului, cimentul a căzut peste muncitor, provocându-i decesul, în timp ce containerul s-a prăbuşit în partea opusă”, a precizat Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Sorin Istrate.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident rutier grav cu microbuzul pe şoseaua Deva - Lugoj: trei femei au fost rănite

Soarta infirmierei care şi-a omorât fiul pentru că i-a cerut bani şi a lovit-o a fost decisă de magistraţi

VIDEO Accident rutier grav în apropiere de municipiu. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar una a ieşit în decor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările