Tragedie pe noua magistrală feroviară: un bărbat a murit electrocutat în staţia CFR Orăştie

Tragedie pe noua magistrală feroviară: un bărbat a murit electrocutat în staţia CFR Orăştie

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Tragedie pe calea ferată: un bărbat a murit electrocutat în zona staţiei CFR Orăştie, în timp ce lucra la instalarea reţelei de fibră optică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, un bărbat de 41 de ani, din Blaj, a murit electrocutat la capătul dinspre Simeria al staţiei CFR Orăştie, într-o zonă unde se derulează lucrări la noua magistrală feroviară pe care trenurile vor circula cu până la 160 de kilometri pe oră.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident de muncă şi cărei societăţi îi revine responsabilitatea în cauză.

„Victima era încadrată ca şi tehnician telecomunicaţii la o firmă de specialitate în domeniul telecomunicaţiilor pentru infrastructura CFR. S-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune de la linia ferată, neştiind că este sub tensiune, ei ştiau că a fost scos de sub tensiune, pentru a instala fibră optică, şi a fost curentat”, a precizat Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa electricianului nu a mai putut fi salvată. „Pacientul prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi a toracelui, precum şi multiple traumatisme rezultate în urma căderii de la o înălţime de circa 3 metri”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, pentru ucidere din culpă.


Mai puteţi citi şi:

Gest cutremurător al preşedintelui de la Valea Dacilor. Tânărul s-ar fi spânzurat cu un tricolor

Interlopul care a nenorocit doi oameni în aceeaşi zi, cu toporul şi cu maşina. Ce pedeapsă a primit

Noaptea de coşmar a bărbatului care s-a culcat cu trei femei deodată. Cum a ajuns acasă de la prostituate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: