Tragedie pe DN 66: un copil de şapte luni a murit, iar tânăra mamă a ajuns în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedie pe DN 66. FOTO: ARHIVĂ.
Tragedie pe DN 66. FOTO: ARHIVĂ.

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, între oraşele Haţeg şi Călan: o tânără de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital, iar copilul ei, de şapte luni, a murit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

Tragedia a fost provocată de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Petroşani.

Aflat la volanul unui autoturism, cu care circula pe Drumul Naţional 66, dinspre localitatea Haţeg spre Călan, pe o porţiune de drum în aliniament, pe raza localităţii Bretea Stereiului, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui minor de 7 luni, rănirea gravă a unei femei de 30 de ani, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unei alte pasagere în  vârstă de 54 de ani, toţi din municipiul Petroşani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Şoferul va fi anchetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Vă recomandăm şi:

Dezastru rutier provocat de un PSD-ist de vază din Petroşani. Radu Sorin s-a răsturnat cu maşina în centrul oraşului

Radu Sorin, profesor universitar şi vicepreşedinte al organizaţiei din Petroşani a Partidiului Social Democrat, a provocat astăzi un accident, în centrul municipiului. Bărbatul s-a răsturnat cu maşina şi a lovit o clădire. Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Misterul tragediei de pe DN 7: cauzele posibile ale accidentului în care a murit omul de afaceri Nicolae Brânduş

Nicolae Brânduş, un om de afaceri cunoscut din judeţul Hunedoara, a murit duminică într-un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Simeria. Cauzele auccidentului care a dus la moartea fulgerătoare a hunedoreanului sunt în curs de stabilire.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

Accident mortal între Deva şi Simeria: şoferul unei maşini de lux a murit, în autoturismul spulberat într-un stâlp

Accident mortal pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria: un bărbat din Orăştie a murit în urma impactului dinter autoturismul pe care îl cnducea şi un stâlp din beton.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite