Tragedie în centrul Devei. O femeie s-a aruncat de la etajul zece al blocului unde locuia. A lăsat un bilet de adio

Tragedie în centrul Devei. O femeie s-a aruncat de la etajul zece al blocului unde locuia. A lăsat un bilet de adio

FOTO: ARHIVĂ.

O femeie în vârstă de 63 de ani s-a prăbuşit de la etajul zece al unui bloc din zona Mioriţa a municipiului Deva. Victima s-ar fi sinucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul unei femei în vârstă de 63 de ani a fost observat, miercuri dimineaţă, în faţa unui bloc din zona Mioriţa a Devei.

„În jurul orei 7, a fost primit un apel la 112 care anunţa o persoană căzută de la înălţime în Deva. Echipajul medical ajuns la faţa locului a găsit o persoană de sex feminin, decedată, care prezenţa multiple leziuni şi traumatisme incompatibile cu viaţa. Victima a fostpreluată de Serviciul de Medicină Legală”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Apropiaţii femeii susţin că aceasta ar fi suferit o depresie gravă ce a determinat-o să recurgă la sinucidere. A lăsat un bilet de adio.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Femeia care a mers zilnic, pe jos, peste 30 de kilometri a împlinit 105 ani. Secretul uimitoarei longevităţi a bunicii Elisabeta

Mesajul emoţionant al baciului de 101 ani pentru români: „Mă rog să văd odată înţelegere între noi, ca acum 100 de ani”

Românul care munceşte la 101 ani şi-a făcut lichidarea. Baciul Ştefan se va putea bucura, în sfârşit, de pensie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: