Traficanții de țigări au trecut pe producție proprie. O mini-fabrică de apartament descoperită de polițiști

Traficanții de țigări au trecut pe producție proprie. O mini-fabrică de apartament descoperită de polițiști

Țigările erau confecționate în apartament

Ca să nu mai riște transportând țigările de contrabandă cu mașina, o parte dintre traficanții de țigări a trecut la faza de producție proprie. Aceștia cumpără tutunul vrac, "răsucesc" țigările acasă după care le scot pe piața neagră. O astfel de mini-fabrică a fost descoperită în orașul Vulcan.

O cantitate de aproximativ 17,5 kilograme de tutun a fost descoperită în locuinţa unei femei de 36 de ani, din oraşul Vulcan, Valea Jiului, în urma unei percheziţii pe care au făcut-o poliţiştii. Aceștia au descins în casa acesteia, după ce au intrat în posesia unor informaţii cum că hunedoreanca aproviziona o „fabrică” clandestină de ţigări din localitatea Agapia, judeţul Neamţ. Iniţial, poliţiştii au descins în acea locaţie, o locuinţă aparţinând unui bărbat de 47 de ani, constatând că acolo se confecţionau, ilegal, ţigări. După ce au intrat „pe fir”, anchetatorii au stabilit că tutunul era trimis prin poştă (nouă colete fiind ridicate de la oficiul din localitatea Agapia), iar furnizorul era , de fapt, femeia din Vulcan.
În timpul percheziţiei făcută la locuinţa acesteia, în afară de cele peste 17 kilograme de tutun descoperite, s-a mai găsit şi o instalaţie artizanală de confecţionat ţigări, un aparat de mărunţit tutunul, precum şi suma de 2.350 de lei, proveniţi din vânzarea tutunului.Aparatura clandestină, precum și suma de bani găsită a fost confiscată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările