VIDEO Trafic feroviar dat peste cap din cauza ninsorilor. Copacii căzuţi pe liniile ferate au dus la blocarea trenurilor

Oameni salvaţi de pompieri din trenul blocat în Defileul Jiului

Două trenuri de călători au fost oprite unul în apropierea gării Strâmbuţa şi celălalt la Zam din cauza blocării liniilor ferate de copaci căzuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Circa 20 de oameni, printre care un copil, aflaţi în trenul regio 2082, oprit în gara Strâmbuţa au fost preluaţi de pompieri şi transportaţi cu un microbuz în Petroşani.

„Trenul interregio 100765, ce circulă pe ruta Iaşi - Timişoara staţionează în gara Zam deoarece linia ferată este blocată de arbori căzuţi pe şine în judeţul Arad. Trenul este încălzit, iar autorităţile monitorizează pasagerii şi sunt pregătite să acorde ajutor, la nevoie”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

 

17 echipaje Enel intervin pentru remedierea avariilor la reţeaua electrică ce au afectat 27 de localităţi din judeţul Hunedoara.

 

Sunt, total sau parţial afectaţi, 16.204 abonaţi. 77 de utilaje ale Drumurilor Judeţene şi 38 ale Secţiei Drumuri Naţionale acţionează pentru curăţarea drumurilor de zăpadă. La această ora se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Feerie la mănăstirea Prislop, locul de veci al călugărului Arsenie Boca. Problemele întâmpinate de pelerini pe drum

Ninsorile abundente produc pagube: pericol pe drumurile naţionale din cauza arborilor căzuţi, sate rămase fără curent

Cod portocaliu de vreme rea la munte: ninsorile abundente au băgat autorităţile în alertă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: