Teroare într-o fabrică de cablaje, după o ceartă cu muncitoarele: şeful de secţie a fost înjunghiat în inimă cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene dramatice s-au petrecut, joi într-o fabrică de cablaje. O angajată şi-a înjunghiat şeful de secţie,cu un cuţit, în zona inimii.

UPDATE: Anchetatorii au audiat-o pe muncitoare şi au aflat că a recurs la acest gest, aflând că a fost concediată.

Un incident grav a avut loc, joi, după-amiază, într-o fabrică de cablaje din Orăştie. Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuţit, în zona inimii, de o muncitoare.

„La ora 15:21, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, in timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neindeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe seful de secţie a aceleasi societăţi economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, in vederea acordării de ingrijiri medicale. A fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng anterior”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Muncitoarea şi-ar fi agresat şeful de secţie la scurt timp după ce ieşise din biroul directorului, au povestit martori ai incidentului, pentru adevarul.ro.

Femeia a fost reţinută şi adusă la audieri. Va fi cercetată pentru tentativă de omor.

Victima se află internată la Spitalul judeţean din Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturia poliţistului care a fugit după cel mai temut asasin din Deva: „Am auzit focurile trase pe stradă şi am alergat la el, dar... nu aveam pistolul la mine”

Explicaţiile halucinante ale ucigaşului sadic al unei eleve, devenit ateu: „Dacă exista Dumnezeu, el a stat pasiv şi nu a intervenit pentru a-şi ocroti creaţia”

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite