Teribilistul care şi-a răpit şi terorizat fosta iubită a fost arestat după ce a sfidat Poliţia, cu un şir de gesturi stupide

Teribilistul care şi-a răpit şi terorizat fosta iubită a fost arestat după ce a sfidat Poliţia, cu un şir de gesturi stupide

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Iosua Bucur Bogdan, un tânăr condamnat la închisoare pentru că şi-a răpit şi terorizat fosta iubită, a fost arestat şi trimis în judecată după ce a fost prins de mai multe ori conducând maşini fără a avea permis. I-a sfidat pe poliţiştii aflaţi pe urmele lui şi a pus o mulţime de oameni în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Iosua Bucur (21 de ani) şi Ovidiu Tătulea (20 de ani) au fost condamnaţi la câte doi ani, respectiv un an şi patru luni, de închisoare, după ce au răpit şi au sechestrat o dansatoare dintr-un night-club, fosta iubită a lui Bucur. Cei doi au mai fost trimişi, zilele trecute, din nou, în faţa instanţei într-un dosar de conducere fără permis a mai multor maşini, pe drumurile publice.

Bogdan Bucur a fost arestat preventiv. Potrivit anchetatorilor, în decurs de trei săptămâni, tânărul a fost prins de trei ori conducând fără permis auto, de fiecare dată maşini diferite. În 14 iunie, a încercat chiar să scape de poliţiştii care l-au reperat circulând cu un BMW, pe Bulevardul Traian din Hunedoara.

„Ignorând avertismentul, inculpatul, a tras stânga de volan, a pătruns pe banda de preselecţie ce duce la societatea Draexlmaier, a trecut de echipajul de poliţie, şi s-a îndreptat înspre oraşul Călan. Organele de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase şi acustice din dotarea autospecialei de poliţie în funcţiune. Inculpatul a condus autoturismul pe bulevardul Dacia, trecând pe culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune, şi şi-a continuat deplasarea, iar într-o intersecţie, a dorit să efectueze viraj dreapta dar, din cauza vitezei cu care circula, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a urcat autoturismul pe trotuarul din partea dreaptă, unde a oprit. În continuare, a coborât din autoturism şi a luat-o la fugă. Poliţiştii au oprit maşina şi au continuat să alerge după acesta, l-au somat de mai multe ori, iar după circa 50 de metri l-au ajuns din urmă. În urma verificărilor efectuate în baza de date DEPABD a deţinătorilor de premise de conducere a rezultat faptul că inculpatul nu figurează cu permis de conducere”, se arată în dosar. Şi anul trecut, Iosua a fost prins circulând fără permis, iar pentru fapta sa a fost condamnat atunci, de Judecătoria Haţeg, la opt luni de închisoare, cu suspendare.

Şi-a răpit fosta iubită şi a dus-o în pădure
Tânărul a mai fost condamnat după ce şi-a răpit fosta iubită, pe care o urmărise de la ieşirea dintr-un club de noapte din Deva, unde aceasta lucra. În jurul orei 5:00, femeia a verificat perimetrul exterior al clubului şi observând că urmăritorii ei nu se află în apropiere, a plecat spre domiciliu, împreună cu colega sa, cu două prietene, cu un taxi condus de una dintre ele.

„În momentul în care cele trei au ajuns în localitatea Cristur, au observat că sunt urmărite de un alt autoturism, condus de Tătulea Ovdiu în care se afla şi inculpatul Iosua Bucur. Conducătorul auto, care circula pe banda doi, a început să le şicaneze în trafic, pentru a le determina să oprească autovehiculul. De teama unui accident rutier, în condiţiile în care autoturismul în care se aflau inculpaţii au blocat taxi-ului, femeia aflată la volan a oprit maşina şi a blocat portierele acesteia. Un geam rămăsese însă deschis. Profitând de acest lucru, Bucur a deschis uşile maşinii, de pe partea dreaptă şi a început să tragă de picioare, cu forţa, de pe banchetă, persoana vătămată, pentru a o scoate din autovehicul. Susnumita s-a împotrivit, însă fără succes, iar în exteriorul maşinii, aceasta s-a aşezat pe sol, sperând să fie lăsată în pace. Inculpatul a ridicat-o de jos şi prin folosirea forţei a determinat-o să urce în autoturismului inculpatului Tătulea, care a început să conducă vehiculul înspre municipiul Hunedoara”, se arată în doar.

Din Hunedoara, cei doi tineri şi femeia răpită şi sechestrată pe bancheta din spate a maşinii s-au îndreptat spre Haţeg. Pe dealul Haţegului, în pădurea de la intrarea în oraş, tânăra a fost ameninţată de fostul iubit, acesta spunându-i că că în acel loc a murit o mireasă şi inducându-i ideea că şi ea va avea aceeaşi soartă, prin afirmaţii de genul: aici vei fi cazată. Şoferul a oprit autoturismul în pădure iar Bucur a început să tragă de persoana vătămată, pentru a coborî din maşină, ameninţând-o că o va lega de un copac şi o va lăsa acolo. Cei doi i-au spus că dacă nu îi vor însoţi la o pensiune din apropiere, o vor lăsa în pădure. Tânăra a fost dusă cu forţa şi ţinută într-o cameră a unei pensiuni timp de mai multe ore.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Drama Laviniei, tânăra ucisă în noaptea „nunţii ca-n poveşti“, după ce s-a urcat în maşina de lux alături de un şofer băut

Accident groaznic pe DN 7: o tânără motociclistă a fost spulberată de maşină. Victimei i-a fost amputat un picior

Calvarul Iuliei, motociclista nenorocită de un şofer teribilist: tânăra a fost din nou operată şi va ajunge la o clinică din Bucureşti pentru o intervenţie dificilă

citeste totul despre: