Teribilism răsplătit cu amenzi: doi tineri au fost filmaţi în timp ce se dădeau cu rolele prin Deva, traşi de o maşină

Teribilism răsplătit cu amenzi: doi tineri au fost filmaţi în timp ce se dădeau cu rolele prin Deva, traşi de o maşină

Cei doi tineri şi-au pus singuri siguranţa în pericol. D.G. FOTO: RTV.NET

Doi adolescenţi din municipiul Deva au fost protagoniştii unei aventuri periculoase. Cei doi s-au lăsat târâţi de un autoturism pe Strada Mihai Eminescu, în timp ce încercau să îşi ţină echilibrul pe role.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Autovehicolul circula cu aproape 50 de kilometri la oră, iar cei doi teribilişti din spatele acestuia au fost filmaţi de un şofer.

Gestul lor îi va costa. Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean hunedoara, susţine că aceştia au fost identificaţi.

Şoferul maşinii care trăgea cei doi tineri pe role, în vârstă de 22 de ani, a fost amendat cu 450 de lei, adolescenţii au primit şi ei amenzi: unul de 21 de ani a fost sancţionat cu 450 de lei, iar celălalt, de 17 ani, va trebui să plătească 22 de lei amendă, pentru nerespectarea regimului circulaţiei pe drumurile publice.

Vă recomandăm şi:

FOTO Tragedii în cartierul palatelor: doi dintre cei mai bogaţi romi au murit într-un accident rutier. Tinerii au fost înmormântaţi cu mult fast 

VIDEO Cum se circulă pe autostrada Simeria – Orăştie înainte de inaugurare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: