Tehnică de criminal la 19 ani :„I-a tăiat gâtul de la o ureche la alta”

Tehnică de criminal la 19 ani :„I-a tăiat gâtul de la o ureche la alta”

Crima comisă de tânăr i-a șocat pe polițiști

Un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Petrila a fost arestat de polițiști fiind acuzat că a ucis un bărbat în vârstă de 57 de ani pentru simplu motiv că acesta nu a vrut să retragă o plângere penală  depusă împotriva lui

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit raportului polițiștilor crima a fost comisă cu cruzime, victima fiind lovită de mai multe ori cu un cuțit în spate. Mai mult, una dintre lovituri i-a secționat gâtul. “Bărbatul locuia într-o casă închiriată. În urmă cu ceva timp a fost vizitat de către suspect care i-a furat un televizor. Pentru că victima a refuzat să-și retragă plângerea depusă la Poliție, a fost omorât cu mai multe lovituri de cuțit cu lama de 20 de centimetri.Una dintre loviturile din spate ajunge în faţă. I-a tăiat gâtul de la o ureche la alta. Din acest motiv am schimbat şi încadrarea juridică a faptei din omor, în omor deosebit de grav", a spus comandantul Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharie.
Bărbatul, Ion Dobrică, a fost ucis încă de sâmbătă, cadavrul fiind găsit abia duminică. Poliţiştii au fost anunţaţi de crimă chiar de proprietarul casei în care locuia victima, cel care fusese înştiinţat de familia suspectului. Poliţiştii au pus că suspectul a părăsit localitatea după comiterea faptei, fiind găsit în localitatea Arad, unde locuieşte sora acestuia. Tânărul de 19 ani, Daniel Bulearcă, din Petrila, va fi prezentat în cursul zilei de duminică Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările