Târgul de Iarnă 2017 îşi deschide porţile în centrul istoric al municipiului

Târgul de Iarnă 2017 îşi deschide porţile în centrul istoric al municipiului

Târgul de iarnă. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Ediţia din acest an a Târgului de iarnă va avea loc în perioada 24 noiembrie – 31 decembrie 2017, în Piaţa Unirii din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul istoric al municipiului Deva devine locul petrecerilor în aer liber, o dată cu deschiderea Târgului de Iarnă. Târgul de Iarnă îşi va deschide porţile vineri, 24 noiembrie 2017.

„Comercianţi din opt judeţe vor oferi spre vânzare produse de sezon. 21 de căsuţe din lemn şi rulote, care vor fi amplasate în centrul municipiului, vor oferi vizitatorilor preparate din carne şi lapte, siropuri şi dulceţuri, produse de patiserie, vinuri, produse handmade, cadouri, decoraţiuni şi ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, produse de artizanat, jucării şi bijuterii”, a informat Primăria Deva. Târgul va include şi o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiţionale calde, ceai şi vin fiert cu scorţişoară.

Începând din 2 decembrie 2017, în fiecare sâmbătă şi duminică, pe scena din Piaţa Unirii vor avea loc concerte de muzică uşoară şi folclor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Ministrul Petre Daea la târgul oierilor: „Am văzut o ciobăniţă care dacă într-o zi nu se întâlneşte cu lupul, a doua zi vine de două ori la stână”

Mii de oameni au participat duminică la cea mai mare sărbătoare a crescătorilor de oi, organizată anual în judeţul Hunedoara. Printre invitaţii evenimentului a fost şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Târgul de fete de pe Muntele Găina: mii de turişti vin la cea mai iubită sărbătoare a moţilor. Ce s-a schimbat în ultimii ani

Târgul de fete de pe Muntele Găina, cea mai importantă sărbătoare a moţilor, are loc în acest sfârşit de săptămână. Este un eveniment bogat în tradiţii şi istorie, chiar dacă în ultimii ani locul din Apuseni a fost invadat de comercianţi de kitschuri, iar folclorul local concurează cu manelele.

Cetatea Devei va fi promovată la Târgul de Turism al României. Fortul medieval a obţinut un premiu de excelenţă

Cetatea Devei va ocupa prim-planul atracţiilor turistice ale Hunedoarei la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, anunţă reprezentanţii Primăriei Deva.

citeste totul despre: