Tânărul care a furat o sumă uriaşă din casa primarului Mircea Costa a fost prins după trei luni de poliţişti

Tânărul care a furat o sumă uriaşă din casa primarului Mircea Costa a fost prins după trei luni de poliţişti

Mircea Costa.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul care a spart casa primarului comunei Cerbăl, de unde a furat o sumă importantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul acuzat că a spart casa din Hunedoara a primarului comunei Cerbăl, Mircea Costa, a fost reţinut, după trei luni de la punerea lui sub urmărire.

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, faţă de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara. Acesta a fost deja depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara şi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. Cel în cauză este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, comisă la sfârşitul lunii iulie 2018.  Fapta a fost reclamată prin Sistemul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către proprietarul locuinţei, care a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara cu privire la faptul că, în perioada 28 - 30.07.2019, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe sume de bani (35.000 lei şi 400 de euro)”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Suspectul ar fi comis spargerea împreună cu un adolescent de 17 ani. Primarul Mircea Costa a precizat că îl ajuta adesea pe tânăr, care îi tundea gazonul din curtea casei şi că este posibil ca acesta să îi fi făcut dublură la cheie. „Am descoperit că banii nu mai sunt în casă, când am vrut să îi ducem la bancă. Hoţul ştia că banii fuseseră aduşi de tatăl meu şi rezultau din încasările pe chiriile de la imobilul la care e administrator. L-am găsit pe complicele lui şi l-am dus la Poliţie. Acesta a declarat că au cheltuit o parte din bani la păcănele, duminică seara. Am aflat că hoţul şi-ar fi cumpărat şi o maşină”, declara Mircea Costa.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu: „Sunt 4 ani de când nişte ticăloşi mi-au distrus viaţa şi cariera. Mai este puţin...”

Reacţia furioasă a lui Traian Berbeceanu faţă de poliţistul acuzat de molestarea celor doi copii: „Bată-l Dumnezeu!”

Reacţia lui Traian Berbeceanu: „Voi, ăştia de o ardeţi toată ziua cu Legile Justiţiei, ia reglementaţi şi asta. Dă-vă...”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: