Tânărul dispărut în apele Lacului Cinciş este căutat de scafandri. Vizibilitatea din adâncuri, extrem de redusă

Tânăr înghiţit de apele Lacului Cinciş

Tânărul de 24 de ani, dispărut duminică în apele Lacului Cinciş, este căutat de scafandri. Vizibilitatea din adâncuri este extrem de redusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni dimineaţa, au fost reluate căutările tânărului de 24 de ani, dispărut duminică în apele Lacului Cinciş. Pompierii hunedoreni sunt sprijiniţi de scafandrii de la ISU Mehedinţi.

Căutările tânărului dispărut duminică dimineaţă în apele Lacului Cinciş au fost reluate de ofiţerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pompierii sunt sprijiniţi în acţiunile lor de scafandrii de la ISU Mehedinţi. Căutările sunt dificile, pentru că vizibilitatea în adâncurile Lacului Cinciş este extrem de redusă.

 

Duminică, un apel la 112 care anunţa că tânărul aflat la scăldat a dispărut în apă a declanşat alerta în structurile de intervenţie ale Detaşamentului Hunedoara.

„Informaţiile preliminare arată că bărbatul înota în lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere”, informa Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit unor martori ai accidentului, victima se afla împreună cu un băiat şi o fată pe o saltea, care a fost luată de curenţi. Ceilalţi doi tineri au reuşit să se salveze.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Alertă pe Lacul Cinciş. Un tânăr de 24 de ani a dispărut în ape, în timp ce înota. Este căutat de ISU

Afaceristul Ovidiu Luca a fost încătuşat de poliţişti. Scandal uriaş în complexul „regelui fierului vechi”

Trupul fetiţei de 6 ani dispărută în apele canalului de fugă al Streiului a fost găsit de scafandri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările