Tânără arestată după ce a înşelat un austriac. I-a promis că se căsătoreşte cu el, dar i-a luat aproape 70.000 de euro

Tânără arestată după ce a înşelat un austriac. I-a promis că se căsătoreşte cu el, dar i-a luat aproape 70.000 de euro

Femeia a fost reţinută de anchetatori şi va fi predată autorităţilor din Austria. ARHIVĂ.

O tânără de 20 de ani a fost reţinută de poliţişti şi trimisă în faţa instanţei, după ce autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pe numele ei. Femeia a fost acuzată de înşelăciune, în dauna unui austriac care ar fi cerut-o de soţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au reţinut o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Petroşani, pe numele căreia autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare.

“Tânăra este cercetată în această ţară pentru comiterea unei infracţiuni de înşelăciune în dauna unui cetăţean  austriac. Suspecta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea emiterii ordonanţei de reţinere şi a demarării procedurilor necesare predării către statul austriac, pentru continuarea cercetărilor”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, femeia a înşelat un cetăţean austriac cu suma de aproape 70.000 de euro. I-a cerut aceşti bani cu promisiunea că se va căsători cu el, însă o dată ce i-a primit, l-a părăsit. Victima a reclamat-o autorităţilor din Austria.


Vă recomandăm şi:

Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel

Prostituţia era un fenomen greu de controlat în perioada interbelică şi în anii 1940, când activitatea caselor de toleranţă era interzisă sub sancţiuni aspre. O serie de documente păstrate la Arhivele Naţionale - Hunedoara şi numeroase relatări din presa vremii arată îngrijorarea autorităţilor faţă de numărul mare al tinerelor care îmbrăţişau depravarea din bordeluri.

EXCLUSIV Cum a ieşit din închisoare interlopul Palesică. Magistraţii l-au eliberat condiţionat, deşi avea nouă sancţiuni disciplinare în penitenciar

Condamnat la ani grei de închisoare într-un dosar de infracţiuni cu violenţă extremă, interlopul care a bătut o salvamontistă din Straja a fost eliberat în 2009 pentru bună purtare. Judecătoria Aiud a refuzat eliberarea interlopului, considerând că încă nu a fost reeducat, dar Tribunalul l-a pus în libertate pe Palesică înainte de termen, considerând că bărbatul a avut o conduită pozitivă.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările