Tânăr reţinut de Poliţie după ce a bătut crunt un om, în mijlocul străzii

Tânăr reţinut de Poliţie după ce a bătut crunt un om, în mijlocul străzii

FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut un localnic, pe o stradă din municipiul Deva. Victima a fost adusă în stare de inconştienţă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva au anunţat Poliţia după ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost preluat în stare de inconştienţă de la intersecţia străzilor 1 Mai cu Oituz, din Deva, şi care având leziuni în zona capului.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 19 ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunii.

„Poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 11 noiembrie 2018, în jurul orei 16:00, tânărul se afla în faţa unui magazin, iar în urma unui conflict spontan, i-a aplicat o lovitură de pumn persoanei vătămate, aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceasta a căzut pe trotuar, suferind leziuni traumatice la cap, care i-au pus viaţa în pericol”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

Mascaţii au scotocit după infractori în locurile rău famate din municipiu. Cine au fost „victimele” poliţiştilor

Ce se va întâmpla cu copila de şapte ani găsită într-un beci şi cu fraţii ei gemeni, după calvarul trăit în ultimele şapte zile

 

 

citeste totul despre: