Tânăr arestat după ce a violat o elevă de 13 ani, într-o anexă a casei. Tatăl fetei se afla în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani a fost trimis în judecată pentru viol, după ce a abuzat sexual o elevă în vârstă de 13 ani.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad a trimis în judecată un tânăr de 21 de ani, acuzat că a abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani şi nouă luni. Agresiunea, recunoscută de tânăr, s-a petrecut în luna august, în timp ce adolescenta împreună cu tatăl său se aflau în vizită la familia acestuia, din Crişcior. La un moment dat, victima a mers la baie, iar tânărul a urmărit-o. A intrat după ea într-o anexă a gospodăriei şi a imobilizat-o şi a violat-o.

„Imediat după comiterea faptei, inculpatul a fost surprins de către tatăl persoanei vătămate, când ieşea din magazia unde a avut loc raportul sexual, iar la scurt timp a văzut-o şi pe fiica lui venind din direcţia aceleiaşi magazii. La momentul respectiv tatăl persoanei vătămate a întrebat-o pe fiica lui dacă s-a întâmplat ceva, observând-o că este neliniştită, însă aceasta de ruşine nu i-a spus nimic, deoarece de faţă se mai aflau şi alte persoane. Atunci persoana vătămată i-a făcut semn tatălui ei să meargă acasă, iar abia atunci când au ajuns acasă i-a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat, motiv pentru care tată ei a condus-o în aceeaşi zi la Spitalul Municipal Brad la secţia de ginecologie şi ulterior la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara – Deva”, arătau anchetatorii. Medicii au stabilit că adolescenta a fost victima unei infracţiuni de viol, în urma căreia a suferit tulburări de stres posttraumatic şi reacţii depresive severe.  

Iniţial, tânărul a fost arestat preventiv, însă magistraţii au decis zilele trecute ca acesta să fie trimis în arest la domiciliu. „Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa prin rechizitoriu, atât ca stare de fapt cât şi ca încadrare juridică, şi a solicitat ca judecata să se desfăşoare în procedura simplificată a recunoaşterii învinuirii, în baza probelor care au fost administrate în cursul urmăririi penale. Se asemenea, a fost de acord cu achitarea sumei de bani solicitată de persoana vătămată minoră cu titlu de daune materiale, precum şi cu plata unor daune morale, apreciind doar că suma de 80.000 de euro este prea mare şi nu are posibilitatea să o plătească”, se arată în dosar.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Traian Berbeceanu în anii 2000. Stilul nonconformist prin care poliţistul se distingea faţă de colegii săi

Tragedie în Hunedoara: un tânăr s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase al unui bloc turn

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagră din viaţa de poliţist. Mesajele care i-au cutremurat pe români



 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite