Supriza poliţiştilor pentru cei şapte copii care parcurg trei kilometri pe jos până la şcoala în care învaţă

Supriza poliţiştilor pentru cei şapte copii care parcurg trei kilometri pe jos până la şcoala în care învaţă

FOTO: IPJ Hunedoara.

Şapte elevi din Bulzeştii de Sus parcurg zilnic trei kilometri pe jos, până la şcoală. Poliţiştii le-au oferit cadouri copiilor pentru a-i ajuta să înceapă noul an şcolar în siguranţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă de poliţişti s-a deplasat, cu ocazia începutului de an şcolar, la Şcoala din Bulzeştii de Sus, unde şapte copii parcurg zilnic fiecare distanţe de câte trei kilometri pe jos pentru a ajunge la şcoală.

„Elevii au primit din partea poliţiştilor veste reflectorizante şi orare şcolare, pentru a începe noul an şcolar în siguranţă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Activităţile preventive ale  poliţiştilor vor continua cu campanii şi proiecte caSăptămâna Prevenirii Criminalităţii – ediţia a XII-a, Şcoala Siguranţei TEDI, Verde la educaţie pentru circulaţie, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cazurile cutremurătoare ale elevilor care şi-au luat viaţa „din dragoste“ pentru dascălii lor

Mai multe „poveşti de dragoste” care i-au avut ca protagonişti pe elevi îndrăgostiţi de dascălii lor s-au încheiat tragic. Cel mai recent caz a fost al unui elev seminarist de 18 ani, găsit înecat după eşecul din relaţia cu profesoara sa de limba română, însărcinată şi măritată cu un preot.

Iulia Bocaniciu, absolventă de Nota 10: „A fost o plăcere să învăţ, atât pentru Bac, cât şi pentru admiterea la Medicină“

Iulia Bocaniciu a obţinut media 10 la Bacalaureat. Absolventa Colegiului Naţional Decebal, din Deva, a declarat că a fost o plăcere să înveţe, chiar dacă în acelaşi timp s-a pregătit intens şi pentru admiterea la Facultatea de Medicină.

„Perla“ de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”

Povestea de viaţă a Paulei Roxana Popa, o elevă din satul hunedorean Turdaş care a primit Media 10 la examenul de Bacalaureat, este impresionantă. Tânăra pasionată de informatică şi matematică face naveta la un liceu din Orăştie, iar la întoarcerea de la şcoală se ocupă de îngrijirea animalelor. „Am învăţat pentru a le oferi părinţilor mei o viaţă mai bună”, spune Paula.

 

citeste totul despre: