Străzile din centrul Hunedoarei au intrat în şantier. Cât costă reabilitarea reţelei rutiere

Străzile din centrul Hunedoarei au intrat în şantier. Cât costă reabilitarea reţelei rutiere

Lucrări la infrastructura rutieră în Hunedoara. Foto: Primăria Huendoara

Străzile din zona centrală a municipiului Hunedoara au intrat în şantier de la începutul săptămânii, pentru a fi reabilitate.

Mai multe străzi din Centrul Civic şi zona O.M. a municipiului Hunedoara au intrat în şantier. De joi au început lucrările de reabilitare pe Strada George Enescu, în zona Parcului Corvin.

Şoselele de pe valea Mureşului intră în şantier. Vor fi reabilitaţi 66 de kilometri de drumuri judeţene

Drumul naţional din munţi care costa cât o autostradă şi urma să lege Valea Jiului de Băile Herculane

Coridorul central al Hunedoarei a intrat în şantier. Zece milioane de euro pentru revitalizarea zonei

„Porţiunea străzii George Enescu dintre intersecţia cu str. Ion Creangă şi str. I.L. Caragiale devine, de joi, cel de-al şaptelea şantier de asfaltare din acest an, din municipiul Hunedoara. Lucrările se derulează, pentru început, în partea superioară a arterei amintite. Şi aici sunt posibile restricţii de circulaţie. Şoferii care ajung în zonă sunt rugaţi să fie prudenţi şi să respecte semnalizările amplasate”, a informat Primăria Hunedoara.


Lucrări în zona Stadionului Constructorul. Foto: Primăria Hunedoara

Şantierele noi din Hunedoara

De la începutul săptămânii, în Hunedoara au fost deschise trei şantiere de reabilitare rutieră finanţate din bugetul local: Aleea Oţelarilor, str. Ciprian Porumbescu şi Strada George Enescu. Urmează strada I.L.  Caragiale. După ce acest al doilea lot de lucrări se va finaliza, vor fi începute operaţiuni de modernizare – reabilitare pe strada Eliberării şi în Piaţa Eliberării (zonă în care e nevoie, mai întâi, de ample reparaţii la reţeaua de apă şi canalizare). În următoarele luni vor mai fi modernizate străzile Severin, Furnalelor, Serei şi strada Peştişu Mare.

Lucrările se încadrează în Contractul Subsecvent II din Acordul – Cadru 2 pentru reabilitarea sistemului rutier din municipiul Hunedoara, în valoare totală de 22.931.050 lei, inforemază reprezentanţii municipalităţii. Din luna aprilie, în baza aceluiaşi contract cadru, în Hunedoara au fost reabilitate şi modernizate mai multe zone, în care au fost construite 200 de locuri de parcare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

„Palat“ al Cetăţii dacice Costeşti, în şantier după patru decenii. Lucrări ample în situl UNESCO din munţi VIDEO

Barajul Mihăileni, în şantier din anii ´80. Lucrări reluate la acumularea de pe râul Crişul Alb VIDEO

De ce au rămas suspendate lucrările la noua pistă de atletism a Devei, de peste 5,5 milioane de lei VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările