Stolurile de ciori din Hunedoara sunt reclamate la primărie. Autorităţile nu găsesc soluţii pentru alungarea lor

Stolurile de ciori din Hunedoara sunt reclamate la primărie. Autorităţile nu găsesc soluţii pentru alungarea lor

Ciorile au devenit subiectul mai multor reclamaţii adresate Primăriei Hunedoara. ARHIVĂ.

Stolurile de ciori au devenit ţinta reclamaţiilor locuitorilor din municipiul Hunedoara. Oamenii s-au adresat autorităţilor locale în speranţa că acestea vor găsi soluţia pentru alungarea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe reclamaţii au fost adresate Primăriei Hunedoara, în care localnicii s-au plâns de disconfortul produs de ciorile care ocupă spaţiul aerian al municipiului.

„Locuiesc la etajul patru al unui bloc, în apropierea unui copac în care mii de ciori şi-au găsit adăpost. În unele dimineaţi sunt exasperată de gălăgia pe care păsările o fac, de croncănitul lor”, a reclamat Maria, o pensionară din Hunedoara. „Mi-am găsit maşina împroşcată cu găinaţurile ciorilor care s-au aşezat pe crengile copacului sub care am parcat. Vă rog, faceţi ceva pentru a le alunga”, este sesizarea altui hunedorean.

“Locuiesc în centrul oraşului şi regret că am făcut această alegere în urmă cu un an, deoarece aici este plin de ciori şi nu mai ştiu unde să parchez maşina. Oriunde o las o găsesc murdară”, reclamă Cristina, o tânără din Hunedoara.

Nu le pot distruge cuiburile

Autorităţile locale din Hunedoara nu au găsit până în prezent soluţii pentru alungarea stolurilor de ciori. Au luat în discuţie distrugerea cuiburilor acestora, însă măsura poate fi pusă în aplicare, nefiind legală, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara.

În urmă cu doi ani zeci de castani de pe marginea Bulevardului Decebal au fost retezaţi de la nivelul coroanelor, unul dintre motivele invocate de fosta administraţie locală fiind faptul că trunchiurile lor erau locuri în care se adunau stolurile de ciori. Măsura luată de fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, a stârnit un val de proteste şi controalele Gărzii de Mediu, urmate de sancţiuni aplicate primăriei.

Vă recomandăm şi:

FOTO Motivul incredibil al unei reclamaţii trimise Primăriei Hunedoara

Controversele bisericii din curtea şcolii: primăria e acuzată că nu i-a luat în seamă pe cei care s-au opus proiectului

VIDEO Plângerea care a lăsat fără cuvinte autorităţile: Vili Rupa a cerut 1.000 de lei pentru că "a demascat mafia"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările