Spitalul scoate la concurs un număr record de posturi de asistente medicale

Spitalul scoate la concurs un număr record de posturi de asistente medicale

Spitalul municipal Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Spitalul municipal Hunedoara caută asistente medicale pentru aproape toate secţiile unităţii. Este un număr record de posturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul municipal din Hunedoara organizează un concurs pentru ocuparea a 44 de posturi cu normă întreagă de asistent medical, pe perioadă nedeterminată. Înscrierile se fac la serviciul R.U.N.O.S. din cadrul spitalului până în data de 7 decembrie 2018.

„Pentru a asigura o selecţie corectă a candidaţilor care se vor înscrie, administraţia locală împreună cu conducerea spitalului au solicitat o comisie externă de examinare a candidaţilor, de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureş. Întrebările şi răspunsurile la interviu se vor înregistra video, urmând ca înregistrările să se arhiveze la dosarul de concurs”, au informat reprezentanţii unităţii medicale.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cinci lifturi din spital sunt înlocuite după jumătate de secol. Noile ascensoare vor costa aproape 600.000 de lei

Secţia de hemodializă din spital a devenit funcţională la o lună de la inaugurare. Au fost investiţi 60.000 de lei în renovare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: