Spitalul municipal din Hunedoara a fost dotat cu echipamente medicale pentru ATI, în valoare de 210.000 de euro

Spitalul municipal din Hunedoara a fost dotat cu echipamente medicale pentru ATI, în valoare de 210.000 de euro

Echipamente ATI.

Spitalul municipal din Hunedoara a primit de la Ministerul Sănătăţi cinci staţii performante de anestezie, în valoare de aproximativ 210.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei staţii de înaltă performanţă ADVANCE CS cu posibilităţi extinse de monitorizare intraanestezică produse de General Electic (SUA) şi două staţii de medie performanţă CARESTATION 360 cu posibilităţi complete de monitorizare intraanestezică produse de General Electic (SUA) au intrat în dotarea secţiei Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”.

Ele au fost achiziţionate printr-un program al Ministerului Sănătăţii, derulat prin Banca Mondială, valoarea cumulată a investiţiei fiind de aproximativ 210 000 euro.

Cele cinci staţii de anestezie vor deservi Blocul Operator Chirurgie, Blocul Operator Obstetrică-Ginecologie şi Blocul Operator Ortopedie Traumatolologie, permiţând în aceelaşi timp creerea unui punct de lucru ATI în secţia Gastroenterologie şi extinderea activităţii în Blocurile Operatorii Obstetrică-Ginecologie şi Ortopedie Traumatolologie.

„Suntem multumiţi că demersurile noastre pentru dotarea Spitalului au avut succes şi privim acest sprijin pe care Ministerul Sănătăţii ni-l acordă că pe o recunoaştere a actului medical de calitate pe care spitalul nostru îl furnizează pacienţilor”, au informat reprezentanţii unităţii medicale.

Alte 11 spitale din ţară au primit echipamente medicale prin acelaşi program derulat de Ministerul Sănătăţii.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Donaţie pentru spitalul din Brad. Secţia de Obstetrică - Ginecologie a primit echipamente pentru nou-născuţi

Rinichii şi ficatul unui bărbat aflat în moarte cerebrală au fost prelevate la spitalul judeţean din Deva

O tânără infirmieră a leşinat după ce a fost luată la întrebări despre goangele de la Pediatrie: „A dat cu capul de gresie”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: