Spectacolul de jocuri şi lumini din centrul municipiului se opreşte până în 2019. Fântâna muzicală a intrat în conservare

Spectacolul de jocuri şi lumini din centrul municipiului se opreşte până în 2019. Fântâna muzicală a intrat în conservare

Arteziana muzicală din Deva. FOTO: Primăria Deva.

Fântâna muzicală din centrul municipiului intră în conservare până în primăvara anului viitor, pentru că nu poate funcţiona în sezonul rece.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fântâna muzicală din Piaţa Victoriei a municipiului Deva a intrat revizie până la sfârşitul săptămânii, în vederea pregătirii pentru conservare în sezonul rece.

„Vor fi efectuate lucrări de curăţare şi igienizare a componentelor obiectivului. După finalizarea acestora, fântâna muzicală va fi acoperită cu o prelată, până când temperaturile vor permite repunerea ei în funcţiune”, a informat Primăria Deva.

Construită din fonduri europene, fântâna muzicală din centrul Devei se întinde pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi a fost inaugurată oficial în anul 2012. Peste 2,5 milioane de euro au fost investiţi în modernizarea Pieţei Victoria din Deva, care a inclus construirea fântânii arteziene muzicale, devenită una dintre atracţiile principale ale oraşului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Fântâna Castelului Corvinilor şi lacul Mănăstirii Prislop: locurile unde turiştii aruncă bani pentru a-şi pune dorinţe

FOTO Cum s-a schimbat Piaţa Victoriei din Deva în ultimele decenii

Arteziana de un milion de euro prinde contur: a fost turnată fundaţia fântânii muzicale din centrul municipiului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: