Spargere eşuată la casa de bilete dintr-o staţie CFR din Hunedoara

Spargere eşuată la casa de bilete dintr-o staţie CFR din Hunedoara

Un tânăr a încercat să fure banii din vânzarea biletelor CFR.

Un hunedorean de 23 de ani a fost prins în flagrant, după ce a intrat prin efracţie în ghişeul de bilete din gara Subcetate. A încercat să fure încasările de bani, însă a fost prins.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Lupeni a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure bani dintr-un ghişeu de bilete, în staţia CFR Subcetate.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a forţat geamul de la ghişeul de vânzare a biletelor de călătorie şi a încercat să pătrundă în interior.

El a recunoscut că a intenţionat să sustragă bani din casa de bilete”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tentativă de furt, au informat reprezentanţii IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Ovidiu Hada s-a destăinuit din închisoare. Declaraţiile fostului primar al Hunedoarei, condamnat la cinci ani

Ovidiu Hada, fostul primar al Hunedoarei condamnat pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi închis în Penitenciarul Bârcea Mare, şi-a făcut apariţia în spaţiul public, într-un interfviu difuzat în cadrul emisiunii „Condamnaţii”, de la postul B1 TV. Ovidiu Hada a relatat despre viaţa pe care o duce în închisoare şi despre ce aşteptări are de la justiţia din România.

Elevi acuzaţi de fals: şi-au motivat absenţele cu adeverinţe trase la xerox

Trei elevi de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva au folosit adeverinţe medicale false pentru a-şi putea motiva absenţele. Cei trei au fost identificaţi în urma unei acţiuni a jandarmilor.

Uşile unei biserici din centrul oraşului Petroşani au fost sparte de hoţi

Poliţiştii din Petroşani încearcă să dea de urma celor care au spart uşa unei biserici din zona centrală a municipiului Petroşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările