Spărgător prins de poliţişti la scurt timp după ce a „golit” un magazin de cartier din Deva

Spărgător prins de poliţişti la scurt timp după ce a „golit” un magazin de cartier din Deva

Bunuri recuperate de poliţişti. FOTO: IPJ Hunedoara.

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţişti la scurt timp după ce a dat o spargere la un magazin de cartier, din Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au fost chemaţi în ajutor, duminică seara, după ce localnicii au observat un bărbat care a dat o spargere la un magazin aflat la parterul unui bloc din Deva. Patrula de ordine sosită la faţa locului a surprins în flagrant, în imediata apropiere a magazinului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din  Deva, care avea asupra lui un bagaj voluminos.

„În urma controlului corporal şi al bagajului, poliţiştii au identificat mai multe bunuri (în special produse cosmetice) despre care cel în cauză a declarat faptul că le-a găsit la un tomberon din apropiere. Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că bunurile găsite aspra bărbatului au fost sustrase din incinta magazinului universal, unde acesta a pătruns prin spargerea uşii de acces”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Suspectul a fost reţinut pe o durată de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurii preventive, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Filmul secret care dezvăluie cum a fost găsită matriţa din Sarmizegetusa Regia. „Am cerut recompensa, aflând că valorează cât trei brăţări dacice”

VIDEO Totul despre matriţa antică din Sarmizegetusa Regia: cum au ajuns grifonii şi tigrii în capitala Regatului Dac

Cât valorează, de fapt, aurul din Sarmizegetusa Regia, scuturile de paradă şi bijuteriile dacilor, cele mai importante obiecte antice recuperate în ultimii ani

Închisoare pentru traficarea celui mai mare tezaur de monede dacice, furat din Sarmizegetusa Regia. Comoara de patru milioane de euro a rămas ascunsă

Marele secret al „eroului” care a predat 1,2 kilograme de Kosoni. Nemulţumit de oferta statului, bărbatul a traficat în Occident o comoară fabuloasă

VIDEO Secretul celor 139 de Kosoni din aur găsiţi de copii într-o vizuină a fost aflat în anchetarea lui Adrian Stoicoi

Secretele celui mai valoros tezaur de monede din Sarmizegetusa Regia: cum a dispărut comoara de 30 de kilograme de aur, vândută de traficanţi în Occident

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările