Serviciul de permise şi înmatriculări va deschide un sediu în Petroşani, pentru Valea Jiului

Serviciul de permise şi înmatriculări va deschide un sediu în Petroşani, pentru Valea Jiului

ARHIVĂ.

Serviciul public de permise şi înmatriculări din judeţul Hunedoara îşi va deschide un punct de lucru în Petroşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectura Judeţului Hunedoara anunţă deschiderea, în Petroşani, a unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Hunedoara.

Acesta va funcţiona începând din 22 septembrie 2020 în sediul Poliţiei municipiului Petroşani, strada Nicolae Bălcescu. La parter se vor desfăşura activităţi de preluare şi eliberare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de obţinere a plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Programul de lucru cu publicul va fi: Marţi, între orele 10.30 – 14.00 (intre orele 10.30 – 13.30 se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor, iar între orele 13.30-14.00 se vor elibera plăcuţe şi documente de înmatriculare) şi Joi, între orele 10.30 – 14.00 (între orele 10.30 – 13.30 se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor, iar între orele 13.30-14.00  se vor elibera plăcuţe şi documente de înmatriculare).

Nu se poate încasa la ghişee contravaloarea certificatului de înmatriculare sau a autorizaţiei provizorii. La depunerea documentaţiei pentru acest document, solicitanţii vor ataşa chitanţa de plată reprezentând contravaloarea certificatului de înmatriculare, de 49 lei, sau a autorizaţiei provizorii, de 13 lei. Un cont deschis la BCR – Sucursala Unirii este operaţional pentru încasarea contravalorii certificatului de înmatriculare.

Pot fi Încasate la ghişee: contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare / provizorii (20 lei/buc); contravaloarea atribuirii unui număr de înmatriculare preferenţial (45 lei) şi contravaloarea păstrării combinaţiei numărului de înmatriculare (30 lei). Pentru predarea sau/şi ridicarea documentelor nu este necesară programare online, mai informează Prefectura Judeţului Hunedoara. Cei care vin în sediul din municipiul Petroşani vor avea obligaţia de a respecta următoarele: portul obligatoriu al măştii de protecţie, păstrarea distanţei de 1,5 m faţă de persoanele din jur, respectarea indicaţiilor lucrătorilor de la punctul de lucru privind numărul de persoane care pot intra în spaţiile destinate activităţii cu publicul.


Mai puteţi citi şi:

Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara a primit 5.500 de doze de vaccin antigripal. Cum vor fi distribuite

FOTO Dispută aprigă pentru fosta moşie a grofilor din Ţara Haţegului. Ce soartă are Castelul Nalaţi-Fay

Ţebea, locul legendar al lui Avram Iancu şi Horea. Cum arătau gorunul şi biserica în secolul al XIX-lea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările