Sentinţă definitivă pentru muncitoarea de la cablaje care şi-a înjunghiat şeful, după ce a aflat că va fi concediată

Sentinţă definitivă pentru muncitoarea de la cablaje care şi-a înjunghiat şeful, după ce a aflat că va fi concediată

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Gabriela Buteş, angajata unei fabrici de cablaje din Orăştie, va sta în închisoare după ce şi-a atacat fostul şef cu un cuţit, chiar la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Aba Iulia a condamnat-o la cinci ani de închisoare pe Gabriela Buteş (49 de ani), muncitoarea dintr-o fabrică de cablaje care şi-a înjunghiat şeful după ce a aflat că va fi concediată. Femeia , arestată preventiv din 12 iulie 2018, va trebui să achite daune victimei, în valoare de 50.000 de lei. Sentinţa este definitivă.

În dosarul judecat pe fond, la Tribunalul Hunedoara, Gabriela Buteş a fost condamnată iniţial la trei ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă de omor. Pedeapsa, dar şi despăgubirile, au fost majorate de instanţa de apel.

Infracţiunea a avut loc în 12 iulie 2018, într-o fabrică de cablaje din Orăştie, la scurt timp după ce Gabriela Buteş fusese chemată în biroul conducerii. Imediat după ce femeia a aflat că a fost concediată, a ieşit din birou şi s-a îndreptat spre şeful de secţie, un bărbat de 38 de ani, a scos cuţitul de bucătărie pe care îl avea asupra sa şi i l-a înfipt acestuia sub coaste, în zona hemitoracelui stâng, producându-i o plagă de patru centimetri. Bărbatul a avut noroc că tăişul cuţitului nu a luat direcţia inimii şi că doi colegi au sărit în ajutorul lui şi au dezarmat-o pe angajată înainte de a continua să îl lovească.

Şeful de producţie a fost transportat de urgenţă la spital şi supus unei intervenţii chirurgicale, având ulterior nevoie de 25 - 30 zile de îngrijiri medicale.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ciobanul condamnat după măcelul din Retezat. Şi-a lovit cu un ciomag duşmanul căzut la pământ până l-a lăsat mort

Ciobanul de 100 de ani care munceşte ca în tinereţe. Este cel mai vârstnic salariat din România şi de dragul oilor sale nu vrea să audă de pensie

Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: