Sentinţă amânată din nou în dosarul fostului primar al Hunedoarei

Sentinţă amânată din nou în dosarul fostului primar al Hunedoarei

Ovidiu Hada este deja condamnat într-un dosar al DNA.

Curtea de Apel Alba Iulia a amânat din nou pronunţarea sentinţei în dosarul în care a fost judecat Ovidiu Hada, pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Curtea de Apel Alba Iulia va da în 11 decembrie sentinţa în dosarul în care fostul primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, este acuzat de infracţiuni de corupţie (abuz în serviciu în dauna intereselor publice şi conflict de interese).

„Instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar pentru 11 decembrie, pentru că a mai avut nevoie de timp pentru a delibera”, a precizat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.  
În acest dosar au fost judecaţi cinci inculpaţi. Porivit procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în 2008 – 2009, funcţionarii fostei administraţii locale din Hunedoara, condusă la acea vreme de Ovidiu Hada, au făcut afaceri ilegale cu mai multe societăţi ale unor apropriaţi ai adeilului.

Prejudiciul iniţial stabilit de procurori a fost de aproximativ 700.000 de lei. Ovidiu Hada a negat acuzaţiile. El este condamnat la cinci ani de închisoare, într-un alt dosar pentru infracţiuni similare.

Vă recomandăm şi:

Opt ani de procese pentru jefuitorii cetăţilor dacice. Instanţa decide soarta aurarilor într-o zi fatidică

FOTO VIDEO Cei mai frumoşi români: Alexandra Marcu a dus tricolorul pe cei mai înalţi vulcani ai lumii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările