Scene dramatice pe străzile din Vulcan: un tânăr înarmat cu un topor a distrus două maşini şi a ameninţat localnicii

Scene dramatice pe străzile din Vulcan: un tânăr înarmat cu un topor a distrus două maşini şi a ameninţat localnicii

FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr a fost capturat de poliţişti după ce a distrus cu un topor două maşini parcate pe o stradă şi a ameninţat un alt localnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj de Poliţie a intervenit pentru a imobiliza un tânăr de 25 de ani, care, înaramat cu un topor, a ameninţat un localnic şi a distrus două maşini.

Bărbatul aflat în stare de ebrietate, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ameninţare, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Tânărul l-a ameninţat şi l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani. Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria Devei a fost prădată de hoţi. Un recidivist a fost prins după ce a furat un telefon de 3.900 de lei al unei angajate

Recidivistul care primeşte daune morale uriaşe de la Poliţie după ce s-a plâns că a fost muşcat de un şobolan în arest: „Am slăbit aproape 15 kilograme“

Un român a fost capturat de autorităţi după mai multe furturi de utilaje de construcţie, săvârşite în Austria

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: