FOTO Scene cumplite în centrul Petrilei: un tânăr a murit la capătul unei curse de viteză. Un pasager al maşinii se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani a murit la capătul unei curse infernale pe străzile din Petrila. Maşina în care se mai afla un tânăr de 23 de ani a izbit violent un utilaj de la Salubritate. Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul este în stare gravă.

Un accident grav s-a petrecut miercuri dimineaţă în centrul oraşului Petrila.

Un şofer în vârstă de 26 de ani a murit, iar prietenul său, de 23 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. Cei doi circulau cu un autoturism, cu viteză mare pe străzile Petrilei, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o autoutilitară de la Salubritate. Maşina în care se aflau cei doi a fost apoi proiectată într-un alt autoturism, parcat pe sensul opus de mers. Impactul a fost extrem de violent.  

„O maşină marca Vw Passat, cu volanul pe partea dreaptă, a lovit maşina serviciului de salubritate, care făcea curat în oraşul Petrila. Din accident a rezultat decesul şoferului  şi rănirea celuilalt pasager, care a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Petroşani. Maşina a suferit daune totale, iar în accident au mai fost implicate şi două autoturisme parcate regulamentar, pe marginea carosabilului.

image

La faţa locului au fost detaşate două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe”, a informat Adrian Avram, comandantul Detasamentului de Pompieri Petroşani.

"Trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani, specializate în descarcerare, stingere şi prim ajutor calificat, au intervenit în Petrila, în această dimineaţă în jurul orei 5, la un accident rutier în care au fost implicate 1 autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul, pe loc, al şoferului autoturismului, în vârstă de 26 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului, în vârstă de 23 de ani, care a fost proiectat din maşină. Pompierii au găsit victima decedată, încarcerată în autoturism şi mutilată. Pentru eliberarea trupului, pompierii au decupat şi îndepărtat elementele din structura autoturismului", a informat ISU Hunedoara.
image
image

Tânărul care a ajuns la spital prezintă un traumatism cerebral, un traumatism facial cu o plagă, cu amnezie retrogradă, fiind conştient în momentul preluării de către ambulanţă, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

image

Vă recomandăm şi:

FOTO Accident rutier mortal pe DN 68 Haţeg - Caransebeş, provocat de un şofer care a intrat pe contrasens

Un şofer a murit zdrobit într-un accident rutier  petrecut marţi dimineaţă în apropiere de Haţeg, pe Drumul Naţional 68. Bărbatul a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

FOTO Tragedie dublă pe şoseaua Cinciş - Hunedoara: un tânăr a plonjat cu maşina într-o râpă. Tatăl său şi un vecin au murit

Doi hunedoreni au murit pe loc, în această seară, după ce maşina cu care se deplasau pe drumul judeţean Hunedoara – Cinciş s-a prăbuşit într-o râpă. Tragedia a fost provocată de un tânăr, care a aţipit la volan.

VIDEO Durere şi revoltă în Hunedoara: mesajele emoţionante după accidentul în care a murit o elevă de 17 ani

Accidentul în care o elevă a murit, petrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, a dat naştere unui val de reacţii dure din partea hunedorenilor. Oamenii deplâng soarta adolescentei decedate după ce a fost lovită de maşina condusă de un tânăr, în zona unei treceri de pietoni neiluminiate, dar în acelaşi timp critică autorităţile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite