Scandal pe o stradă din Petroşani: un tânăr a fost snopit în bătaie, iar maşina surorii sale a fost distrusă cu bâtele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit în Petroşani. Un tânăr a fost agresat, iar maşina surorii acestuia a fost distrusă cu bâtele de doi agresori.

Un scandal imens a izbucnit joi serara pe o stradă din Petroşani, iar mai multe echipaje de Poliţie au fost chemate în ajutor.

„Conflictul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între doi bărbaţi din Petroşani (tată şi fiu), în vârstă de 50 si 25 de ani, şi un tânăr de 22 de ani din aceeaşi localitate. Cei doi bărbaţi au aplicat mai multe lovituri tânărului , căruia, în altercaţie, i-au distrus şi telefonul mobil. Pentru aplanarea conflictului, înainte de a sesiza Poliţia, a intevenit o tânără de 20 de ani, sora victimei. Cei doi bărbaţi au ripostat cu ameninţări verbale la adresa tinerei, căreia i-au distrus cu o bâtă autoturismul parcat in zonă”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Agresorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Petroşani, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident rutier mortal pe DN 7: un bărbat a decedat, iar trei oameni au fost răniţi într-o maşină scăpată din control

VIDEO Clipe de coşmar pentru o familie de turişti polonezi, cu trei copii mici, aflată în vizită la Cetatea Devei

Tânăr de 19 ani în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o rangă în cap. Tentativă de omor pe fondul geloziei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite