Scandal într-o piaţă din Călan: un bărbat a fost înjunghiat, iar altul a fost bătut cu pumnii

Scandal într-o piaţă din Călan: un bărbat a fost înjunghiat, iar altul a fost bătut cu pumnii

ARHIVĂ.

Poliţiştii au intervenit la un scandal petrecut într-o piaţă din Călan: un bărbat a fost înjunghiat, iar altul a fost bătut cu pumnii.

Miercuri seara, poliţiştii din Călan au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un scandal în Piaţa agroalimentară a oraşului. Echipajul sosit la faţa locului a identificat doi bărbaţi, din Călan, unul în vârstă de 30 de ani, care a reclamat că a fost tăiat cu un cuţit în zona abdomenului, şi unul de 40 de ani, care a declarat că a fost lovit cu pumnii de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călan, în urma unor discuţii contradictorii. Tânărul de 30 de ani a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului Hunedoara, a avut loc o altercaţie verbală între un bărbat de 40 de ani, din Hunedoara şi bărbatul de 40 de ani, din Călan, care a plecat, la volanul autoturismului său, în viteză, spre oraşul Călan. 

Hunedoreanul, însoţit de un prieten, s-a deplasat în oraşul Călan pentru a purta „o discuţie” cu bărbatul de 40 de ani, cu privire la comportamentul avut de acesta, în Hunedoara. Ajuns în oraşul Călan, hunedoreanul s-a întâlnit cu un prieten în vârstă de 35 de ani, din Călan, împreună cu care şi-a continuat deplasarea, până la un bar situat în apropierea halei Pieţei Agroalimentare Călan. Ajunşi aici, hunedoreanul i-a cerut explicaţii persoanei vătămate în vârstă de 40 de ani, dar, în cele din urmă, discuţia a degenerat într-o stare conflictuală, hunedoreanul lovind cu pumnul persoana vătămată, timp în care bărbatul de 35 de ani, din Călan, a înjunghiat un bărbat de 30 de ani, din Călan, proprietarul terasei la care a avut loc altercaţia, care încercat să intervină pentru aplanarea conflictului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
 
O anchetă penală are loc pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor, cel în vârstă de 40 de ani, din Hunedoara şi cel în vârstă de 35 de ani, din Călan, fiind reţinuţi preventiv, pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor preventive.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Accident mortal la ieşirea din Hunedoara. Două maşini s-au ciocnit frontal pe podul Cernei

Jefuitorii unui tânăr din Deva, înarmaţi cu bâte şi răngi. Cum au fost capturaţi de jandarmi

VIDEO Camerele secrete descoperite la restaurarea Castelului Corvinilor. Şirul lung de „comori“ medievale ascunse

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările