S-au afişat rezultatele la Evaluarea Naţională 2015 Hunedoara: procentul de promovare al examenelor a crescut faţă de anul trecut

S-au afişat rezultatele la Evaluarea Naţională 2015 Hunedoara: procentul de promovare al examenelor a crescut faţă de anul trecut

Rezultatele examenului de Evaluare Naţională s-au afişat.

Aproape 80 la sută dintre elevii care au participat la examenele de Evaluare Naţională au promovat, în judeţul Hunedoara, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara. Vineri, 26 iunie, au fost afişate rezultatele examenului de Capacitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-au afişat rezultatele la Evaluare Naţională 2015, notele pot fi văzute pe www.edu.ro.

Elevii din judeţul Hunedoara pot afla ce note au obţinut pe www.edu.ro, la secţiunea dedicată judeţului Hunedoara.

Promovabilitatea în judeţul Hunedoara la examenele de Evaluare Naţională a fost de aproape 80 la sută. La examenele de Capacitate organizate anul trecut, doar două treimi dintre absolvenţii de clasa a VIII-a au promovat.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara au precizat că 88 la sută dintre absolvenţii de gimnaziu, înscrişi la examenele de Evaluare Naţională, au reuşit să obţină note peste 5 la Limba şi Literatura Română. La Limba maternă procentul de promovare este de 97la sută, iar la matematică a fost de 72 la sută.

Rezultatele au fost făcute publice la ora 12.00 la fiecare unitate şcolară. Acestea vor fi afişate şi pe site-ul edu.ro.


Vă recomandăm şi:

Rezultate Evaluare Naţională 2015 Hunedoara. Ce note au obţinut elevii

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a vor afla vineri, 26 iunie, rezultatele la Evaluarea Naţională. Elevii pot depune contestaţii tot în data de 26 iunie. Rezultatele se vor afişa şi pe „edu.ro”.

Evaluare Naţională 2015 Hunedoara. Subiecte Matematică

Evaluare Naţională 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri, 24 iunie, proba la Matematică. În judeţul Hunedoara s-au inscris, anul acesta, peste 3.800 de elevi.

Evaluare Naţională 2015 Hunedoara. Subiecte Limba Română

Absolvenţii claselor a VIII-a intră luni în febra Evaluării Naţionale cu proba la Limba Română. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei avertizează că anul acesta candidaţii vor fi supravegheaţi atât video, cât şi audio. Candidaţii vor afla subiectele Elvaluarea Naţională 2015 la Limba Română luni dimineaţă, la ora 9.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările