Rezultate alegeri locale la Primăria Deva. Florin Oancea a câştigat detaşat în faţa Paulei Corbu

Rezultate alegeri locale la Primăria Deva. Florin Oancea a câştigat detaşat în faţa Paulei Corbu

Paula Corbu şi Florin Oancea.

Rezultatele alegerilor locale pentru funcţia de primar al municipiului Deva au arătat o diferenţă mare a numărului de voturi, între principalii candidaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultate alegeri locale pentru funcţia de primar al municipiului Deva: Florin Oancea a obţinut 7.701 voturi la alegerile locale desfăşurate în 27 septembrie, la care au participat 13 candidaţi.

Candidatul PNL şi-a asigurat astfel un nou mandat de primar. Paula Corbu, candidata Partidului României Europene, fiica fostului primar Mircia Muntean, s-a clasat pe locul al doilea în preferinţele alegătorilor deveni.

A fost votată de 4.067 de oameni, potrivit rezultatelor prezentate în urma numărătorii paralele a voturilor, efectuată de PNL. Ovidiu Moş (PSD) a primit 2.272 de voturi şi s-a clasat pe locul trei la alegerile din Deva. În Deva, 58.095 de persoane au fost înscrise pe listele electorale.

Duminică au votat 21.104 deveni, prezenţa la urne fiind de peste 36 la sută. Au fost peste 20.500 de voturi valabil exprimate.


Mai puteţi citi şi:

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar al municipiului Deva

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Cine sunt foştii poliţişti intraţi în politică după pensionare. Explicaţia lui Traian Berbeceanu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările