Rezultate alegeri locale. Diferenţă uriaşă între primii doi candidaţi la Primăria Hunedoara

Rezultate alegeri locale. Diferenţă uriaşă între primii doi candidaţi la Primăria Hunedoara

Dan Bobouţanu, Camelia Danda Zăvoian, Viorel Arion.

Dan Bobouţanu a obţinut peste 14.000 de voturi la alegerile organizate pentru funcţia de primar al Hunedoarei, la o diferenţă uriaşă faţă de contracandidaţii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatele finale la alegerile locale organizate duminică în municipiul Hunedoara arată o diferenţă uriaşă între primii doi candidaţi.

Actualul primar al Hunedoarei, Dan Bobouţanu (PSD) a obţinut peste 14.000 de voturi, cu mai mult de 11.000 de voturi faţă de principalul său contracandidat, Viorel Arion (PMP). Astfel, Dan Bobouţanu şi-a asigurat un nou mandat de primar.

Fostul primar al Hunedoarei din perioada 2012 – 2016 a fost votat de doar 3.064 de oameni. Pe locul trei în preferinţele hunedorenilor s-a aflat Camelia Danda Zăvoian, candidata USR – PLUS, susţinută de PNL, cu mai puţin de 1.500 de voturi. Claudiu Ionescu s-a clasat pe locul al patrulea, cu 1.402 voturi.

În municipiul Hunedoara, 60.271 de alegători au fost înscrişi pe listele electorale. În cele 49 de secţii, au votat 21.738 de oameni, prezenţa la vot fiind de 36.06 la sută.

La alegerile locale din 2016, Dan Bobouţanu a devenit primar după ce a obţinut 9.962 de voturi, iar Viorel Arion, atunci candidat al PNL şi primar în funcţie, a primit 9.408 voturi.


Mai puteţi citi şi:

Alegeri locale 2020. Rezultate parţiale la Consiliul Judeţean Hunedoara. Laurenţiu Nistor, ales preşedinte

Alegeri locale 2020. Rezultate parţiale la primăriile municipiilor şi oraşelor din judeţul Hunedoara

Rezultate parţiale la alegerile locale în Deva. Florin Oancea a câştigat al doilea mandat de primar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările