Rezultate alegeri locale 2016 în Călan. Cine este noul primar al oraşului

Rezultate alegeri locale 2016 în Călan. Cine este noul primar al oraşului

Oraşul Călan.

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale în urma alegerilor locale desfăşurate duminică, în oraşul Călan, îl dau drept câştigător pe Adrian Iovănesc (PNL), actualul primar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale în urma alegerilor locale desfăşurate duminică, în oraşul Călan, îl dau drept câştigător pe Adrian Iovănesc (PNL), actualul primar.

Au candidat la Primăria Călan: Cozmescu Lucian (PSRO), Iovanesc Filip-Adrian (PNL), Medrea Petru (PSD), Rotariu Vasile (MP), Teodorescu Ioan (ALDE), Vilcelean Ioan (PV).

În Călan au votat 3815 oameni, din 8258 de persoane înscrise pe listele electorale.


Vă recomandăm şi:

Alegeri locale 2016 Hunedoara. De ce nu au ajuns la vot cele două bătrâne care locuiesc în blocul fantomă din munţi

Cele două femei care locuiesc în blocul din mijlocul pustietăţii, la hotarul comunelor Lelese şi Ghelari, au fost prea bolnave pentru a mai parcurge distanţa de peste doi kilometri spre secţia de votare de la Govâjdia. În plus, spun bătrânele, niciun candidat nu s-a interesat de soarta lor tristă.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Candidaţii îşi vânează alegătorii prin metoda „bună ziua”

Alegătorii care ajung în faţa celor mai animate secţii de votare din Hunedoara au toate şansele să fie „luaţi pe sus” de candidaţii la funcţia de primar sau de consiler local. Fiecare hunedorean venit la vot este întâmpinat cu zâmbetul pe buze şi urări de bine de politicieni şi susţinătorii lor. În jurul secţiei domneşte însă o stare de tensiune.

Povestea alegerilor din anii interbelici, scăldate într-o baie de sânge. Cine a fost politicianul care s-a retras după tragedie

O serie de mărturii din anii interbelici arată cât de înverşunate erau luptele politice din preajma alegerilor. În Hunedoara anului 1926, campaniile electorale au dus la adevărate revolte, soldate cu morţi. O relatare aparte din trecutul judeţului îl are în prim-plan pe Tancred Constantinescu, senator de Hunedoara şi ministru, care a sfârşit ulterior în temniţele regimului comunist.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Surpriză uriaşă în Hunedoara. Cine este noul primar al municipiului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Dan Bobouţanu (PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, potrivit informaţiilor neoficiale oferite în urma numărătorii paralele a voturilor, la PSD şi PNL. Dan Bobouţanu l-a învins la un scor strâns pe actualul primar al Hunedoarei, Viorel Arion.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările