Reţete pentru refacerea virginităţii şi orgasme fără sfârşit. Secretele contesei care a revoluţionat viaţa sexuală în Evul Mediu

Reţete pentru refacerea virginităţii şi orgasme fără sfârşit. Secretele contesei care a revoluţionat viaţa sexuală în Evul Mediu

Caterina Sforza.

Femeile din Evul Mediu aflau cum pot redeveni fecioare, dacă foloseau poţiunile misterioase ale contesei Caterina Sforza. Celebra autoare a unei lucrări ştiinţifice didicată performanţelor sexuale şi modului de redobândire a virginităţii, a intrat în istorie datorită reţetelor sale controversate.

Caterina Sforza (1463-1509), una dintre cele mai celebre contese din Italia secolului al XV-lea a fost autorea unor lucrări preţioase pentru acele vremuri, care cuprindeau sfaturi şi reţete pentru bunăstarea vieţii sexuale. Femeilor care urmau sfaturile li se spunea „vei vedea că acel lucru va deveni atât de îngust încât vei fi copleşită de admiraţie".

Caterina Sforza a fost unul dintre cei câţiva scriitori ai Renaşterii care s-au ocupat de problemele legate de sex, cărora încerca să le găsească rezolvare în cărţile de secrete, potrivit medievalist.com. A fost contesă a oraşelor italiene Imola şi Forli şi s-a remarcat, prin viaţa sa tumultoasă, prin cele trei mariaje, dar mai ales prin lucrările sale ştiinţifice şi nteresul manifestat pentru alchimie.

A fost autoarea unei cărţi numită Experimenta, care a oferit peste 300 de reţete şi formule de secrete alchimice, cosmetice si medicale. Prin combinarea diferitelor alimente, plante aromatice, plante, minerale şi pietre preţioase, ea afirma că poţiunile rezultatei pot livra tot felul de cure si minuni, de la a scăpa de păduchi laţi până la a face monedele să sapară mai aurite. Unele dintre reţetele de frumuseţe ale contesei făceau ca, potrivit scrierilor sale, femeile de 70 de ani să arate de 20 de ani, potrivit medievalist.com.

Sfaturi pentru femeile care îşi doreau să redevină virgine
Caterina Sforza a inclus în lucrările sale mai multe reţete pentru femeile care îşi doreau să redevină virgine, reţete dedicate celor care îşi doreau să fie „fecioara cea mai naturală şi perfectă". Potrivit contesei, pentru pregătirea poţiunii de virginitate, femeile aveau nevoie de a distila salvie şi apă într-un alambic, iar apoi în timp, să aplice amestecul rezultat în vagin. Alte reţete oferite mult mai complexe, iar una dintre ele implica folosirea a zece ingrediente, a căror preparare dura două săptămâni.

Caterina Sforza a exploatat puterea transformatoare a produselor cosmetice asupra frumuseţii feminine, afirmau biografii ei şi era foarte preocupată în lucrarea sa Experimenta de a găsi soluţii pentru „restaurarea” sau imitarea virginităţii, un statut care oferea privilegii femeilor. Caterina Sforza oferea şi sfaturi celor care îşi doreau să afle dacă o femeie mai este virgină.

 „Cum să aflăm dacă o femeie este fecioară sau coruptă: Luaţi amoniac şi îl dizolvaţi în apă, apoi daţi-i poţiunea să o bea. Dacă este vrigină, poţiunea nu va avea niciun efect. În cazul în care este coruptă, va urina imediat”, scria Caterina Sforza, potrivit cercetătoarei Meredith Ray, autoare a unei lucrări biografice despre contesa italiană.

Poţiuni pentru performanţe sexuale
În lucrarea sa, Experimenta, contesa oferea reţete pentru bărbaţi care îşi doreau performanţe sexuale şi siguranţa că soţiile lor nu vor mai căuta alţi iubiţi: poţiuni de băut sau de aplicat pe organele sexuale. „Folosind elemente cum ar fi rădăcină satyrion, grăsime de porc mistreţ, piper sau un skink (o specie de şopârlă mică), ea afirma că bărbaţii îşi puteau mări organele sexuale şi pot creşte durata actului sexual.
Una dintre reţetele contesei promitea celor care o foloseau că vor avea erecţii prelungite pe durata întregii nopţi:  „Vei fi capabil să te culci cu o femeie şi vei vedea că vei putea face cu ea tot ce doreşti, şi să te bucuri întreaga noapte de ea”, afirma contesa din Evul Mediu, potrivit medievalist.com.


Vă recomandăm şi:

Credinţe despre viaţa sexuală în Evul Mediu: de ce femeia trebuia să sară de şapte ori în spate după fiecare act sexual

Credinţele care priveau viaţa sexuală a oamenilor din secolele trecute au fost cu totul neobişnuite. O dovedesc documentele vechi, care cuprindeau studii de anatomie şi recomandări despre relaţiile sexuale, folosirea unor afrodisiace şi despre metodele contraceptive ale strămoşilor noştri.

Obiceiurile românilor din secolul al XIX-lea: „Abstinenţa este atât de aspră încât nu poţi cumpăra cu aur nicio cană de lapte“

În urmă cu un secol şi jumătate, James Oscar Noyes, un medic american în armata sultanului, vizita teritoriile României şi descria în amănunt viaţa locuitorilor lor. Cel mai mult l-au şocat ritualurile religioase pe care românii le îndeplineau cu stricteţe şi modul de viaţă al preoţilor de la sate.

Elisabeta Szilagyi, regina din Hunedoara. Zece mituri despre „mama-eroină“ care l-a făcut pe Matia Corvin rege al Ungariei

Elisabeta Szilagyi, soţia lui Ioan de Hunedoara şi mama regelui Matia Corvin, a jucat un rol importat în istoria poporului român, chiar dacă povestea „reginei din Hunedoara“ este presărată de controverse.

Castelul Corvinilor ascunde un mare secret: o criptă veche de şase secole, construită pentru Ioan de Hunedoara

Un număr impresionant de legende circulă despre Castelul Corvinilor din Hunedoara, însă multe dintre ele sunt ştiute de foarte puţini dintre vizitatorii monumentului. Una dintre ele, documentată de arheologi, este cea a criptei în care, cel mai probabil, urma să fie înmormântat Ioan de Hunedoara. Încăperea se află sub capela castelui.

Cele mai ascunse secrete ale Castelului Corvinilor: domniţa decapitată, beciul celor uitaţi, omul găsit mort în fântână

Castelul Corvinilor a fost nominalizat printre destinaţiile turistice de excelenţă din întreaga lume, potrivit site-ului tripadvisor.com, care a evaluat recenziile trimise de străinii care au vizitat monumentul. Turiştii au fost fascinaţi de castel, însă cei mai mulţi nu îi cunosc tainele înfiorătoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările