Razii ale Poliţiei în localuri şi în mijloace de transport în comun. Zeci de persoane au fost sancţionate

Razii ale Poliţiei în localuri şi în mijloace de transport în comun. Zeci de persoane au fost sancţionate

FOTO: IPJ Hunedoara.

Razii ale poliţiştilor în localuri şi în mijloace de transport în comun. Forţele de ordine au verificat cum sunt restpectate măsurile de prevenire a infecţiilor cu Covid 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 230 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au participat, miercuri, la raziile efectuate în mai multe zone aglomerate şi localuri din judeţul Hunedoara şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului Covid 19, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„Au fost verificate 18 restaurante, terase, unităţi tip fastfood şi spaţii de cazare şi 16 de mijloace de transport,  iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 37 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.500 de lei, în baza Legii 55/2020 privind măsurile de protecţie individuală. Dintre acestea, 36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă şi o amendă pentru nerespectarea măsurilor privind carantinarea/izolare”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, de la începutul anului s-au înregistrat peste 2.300 de îmbolnăviri cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor din ultimele 24 de ore, raportat joi, a fost de 68.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Povestea neştiută a căii ferate din munţii Hunedoarei. 120 de ani de la inaugurarea mocăniţei

Primele zăpezi au acoperit crestele din Munţii Retezat şi Parâng. Recomandările jandarmilor montani

Restricţii impuse în mai multe localităţi hunedorene, din cauza numărului mare de infecţii cu Covid 19 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările