Răfuială între interlopii din Valea Jiului. Cinci oameni au fost aduşi la Poliţie după ce s-au bătut cu pietre

Răfuială între interlopii din Valea Jiului. Cinci oameni au fost aduşi la Poliţie după ce s-au bătut cu pietre

FOTO: ARHIVĂ.

Jandarmii şi poliţiştii au intervenit în Petroşani pentru a aplana un scandal izbucnit între interlopi. Cinci oameni au fost reţinuţi pentru a fi aduşi la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cinci tineri au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor şi jandarmilor şi sunt acuzaţi de ameninţare, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Ion Muntean, Nicolae Muntean, Alexandru Rădoi, Marius Goman şi Bobi Muntean, cu vârste între 19 şi 37 de ani, cunoscuţi ca membrii ai lumii interlope au fost acuzaţi că au devastat două maşini, ale unui rival, Pavel Tisaru, proprietar al unui gater din Petroşani.

„În 10 septembrie, cei cinci au provocat distrugeri prin folosirea de obiecte contondente autoturismului unui tânăr de 20 de ani, pe care şi l-au şi ameninţat. De asemenea, în aceeaşi dată cei cinci au aruncat cu pietre în autoturismul condus pe o stradă din Petroşani, de un tânăr de 27 de ani. Astfel, au fost  produse distrugeri maşinii, iar una dintre pietrele aruncate spre autoturism a ricoşat din tetiera scaunului şoferului şi l-a lovit pe cel aflat la volan în zona capului, fără a-i fi provocate leziuni traumatice”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Trei dintre interlopi vor fi cercetaţi penal sub control judiciar.


Mai puteţi citi şi:

FOTO Accident rutier mortal pe DN 7: un bărbat a decedat, iar trei oameni au fost răniţi într-o maşină scăpată din control

VIDEO Clipe de coşmar pentru o familie de turişti polonezi, cu trei copii mici, aflată în vizită la Cetatea Devei

Tânăr de 19 ani în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o rangă în cap. Tentativă de omor pe fondul geloziei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: