Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

Radu Cîmpean.

Radu Cîmpean, un tânăr din Hunedoara, a fost găsit înecat în Marea Nordului. Familia cere ajutor pentru repatrierea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupul neînsufleţit al lui Radu Cîmpean, un tânăr din Hunedoara, stabilit Scarborough, North Yorkshire (Marea Britanie), a fost scos la mal din apele Mării Nordului.

„Poliţia a dat publicităţii imagini într-un apel de identificare a unui bărbat care a fost scos din apă în Scarborough duminică, 28 iulie 2019. Chiar înainte de ora 20:00, poliţia a fost chemată pe plaja South Bay din Scarborough, după ce un localnic a depistat trupul unui bărbat în apă. Acesta a fost scos la ţărm şi s-au depus eforturi pentru a-l salva, la faţa locului. El a fost transferat la Spitalul raional Scarborough, dar, din păcate, a fost pronunţat decesul la sosire. Ofiţerii de la Scarborough au efectuat o anchetă pentru a stabili circumstanţele din jurul morţii bărbatului, care nu este una suspectă. De asemenea, au încercat să stabilească identitatea bărbatului, întrucât nu deţinea documente”, informa presa locală din Scarborough.

Ulterior, tânărul decedat a fost identificat. „Radu Cimpean. Aşa se numea cel care până de curând a fost un hunedorean extraordinar de cald, inteligent, capabil şi tânăr. Trupul lui neînsufleţit a fost găsit în Scarborough în largul marii în dată de 28 iulie. O să fie emis un certificat medico-legal şi va începe procedura de repatriere. Va rugăm, în numele familiei - dacă aveţi posibilitatea să ajutaţi pentru repatrierea lui. Donaţii oricât de mici, pot face diferenta”, a scris Alin Barna. un apropiat al tânărului, pe pagina sa de Facebook, unde pot fi găsite detalii despre modul în care famila poate fi ajutată.

Cei care pot sprijini familia o pot face pe numele EMILIA M CIMPEAN, sort code: 77-21-05, Account nr: 48299368
IBAN:RO61 RNCB 0160 0969 3831 0001 Miron Emilia.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Gest cutremurător transmis în direct de tânăr. S-a filmat pe autostradă în timp ce a intrat cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact

VIDEO Mărturia tulburătoare a mamei care şi-a văzut fiica de 7 ani ucisă de tren. Ce i-a spus fetiţa înainte de tragedie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: