Prostituată amendată de polițiști după ce a luat 20 de lei unui client pentru sex în mașină

O tânără din Orăștie, în vârstă de 27 de ani, a fost pusă sub urmărire penală pentru prostituție. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce întreținea relații sexual cu un bărbat în vârstă de 50 de ani, într-un autoturism parcat în zona gării din localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O prostituată a fost prinsă în flagrant, azi-noapte, de o patrulă de Ordine Publică din Orăștie, la scurt timp după ce își racolase un client, căruia i-a propus, după cum a susținut în fața polițiștilor “relații sexuale la preț de criză”.

Motivând că nu au din ce trăi, tot mai multe prostituate îşi oferă serviciile pe DN 7

EXCLUSIV Favoruri sexuale pentru oamenii legii, de la „fetiţele” de pe şoseaua Deva - Orăştie

Tânăra de 27 de ani și clientul ei, în vârstă de 50 de ani au fost surprinși în autoturismul Dacia Logan, în timp ce făceau sex. 

Prostituată oprită de poliţişti în timp ce oferea sex pe câmp, de “Valentine’s Day”

 “Agenții au surprins-o pe femeie în timp ce întreţinea raporturi sexuale, într-un autoturism parcat pe strada gării din Orăştie, cu un bărbatul de la care a pretins și primit suma de 20 de lei. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de prostituţie”, a declarat Adriana Voina, de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările