Primul şofer amendat pe noua pietonală. Cât l-a costat plimbarea cu autoturismul pe pavajele care acoperă bulevardul

Primul şofer amendat pe noua pietonală. Cât l-a costat plimbarea cu autoturismul pe pavajele care acoperă bulevardul

Şoferul a fost amendat de Poliţia Locală. FOTO: ADEVĂRUL.

Un şofer a fost sancţionat de poliţiştii locali din Hunedoara, după ce a intrat cu maşina pe noul centru pietonal din municipiu. Accesul a fost interzis chiar şi bicicliştilor, cu excepţia copiilor care folosesc bicicletele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali au amendat cu 435 de lei şi două puncte de penalzare un şofer care, sâmbătă seara, a intrat cu maşina pe centrul pietonal din Hunedoara.

A fost una dintre primele amenzi date celor care nu respectă regulile care interzic accesul cu vehicule în zonă. Nici biclicliştilor nu le este permisă intrarea pe centrul pietonal, cu excepţia copiilor sub 14 ani, care folosesc bicicletele.

În zonă sunt montate mai multe camere video de monitorizare, astfel că şoferii care intră cu maşinile pe centrul pietonal au şanse mici să scape nesancţionaţi.

Centrul pietonal din Hunedoara a fost inaugurat în 9 mai. Modernizarea Bulevardului Corvin şi transformarea sa într-un centru pietonal a început în august 2018 şi a costat peste nouă milioane de lei, bani proveniţi în cea mai mare parte de la bugetul local al municipiului Hunedoara. În preţ a fost inclusă construirea a trei fântâni arteziene.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Arteziana muzicală de un milion de euro a fost inaugurată. Detaliile care au făcut-o atât de spectaculoasă

VIDEO Când va fi inaugurat noul centru pietonal şi artezienele de peste un milion de euro din Hunedoara

FOTO Cele mai spectaculoase arteziene din România. Jocurile de lumini şi apă în care s-au investit milioane de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: