VIDEO Primele măsuri după accidentele grave petrecute în „punctul negru” de pe Drumul Naţional 66 Haţeg - Petroşani

Cum arată Punctul Negru al DN 66, cel mai riscant tronson. Sunt montaţi parapeţi pentru reducerea numărului de accidente

Au fost luate măsuri pentru prevenirea accidentelor rutiere, într-unul dintre cele mai riscante sectoare ale Drumului Naţional 66 Haţeg - Petroşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

O analiză a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara a arătat că pe sectorul de pe Drumul Naţional 66, între Băniţa şi Merişor, în zonele de urcare, din cauza indisciplinei în trafic, s-au produs numeroase accidente rutiere grave, fiind unul din punctele negre de pe DN 66.

„Secţia de Drumuri Naţionale Deva a montat în ultimele zile 900 de metri de parapet axial din beton în această zonă. Pe parapete au fost montaţi şi butoni luminoşi, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în siguranţă. Acţiunea va contina prin montarea a aproape 4.000 de metri de astfel de parapete pe drumurile din judeţul Hunedoara”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

În trecut şi pe sectorul Dealul Haţegului, la fel de riscant din cauza curbelor şi a declivităţii mari, au fost montaţi parapeţi de beton, care să despartă sensurile de circulaţie, şi pe marginea şoselei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva a intrat în conservare. Lucrările vor fi reluate după sărbătorile de iarnă

Autostrada cu cele mai lungi tuneluri din România a rămas în impas. De ce întârzie startul lucrărilor pe „coridorul verde”

VIDEO Cum este „zidit” Dealul Liliecilor pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor: „Este prima lucrare de asemenea anvergură”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: