Primarul Haţegului are COVID-19. Marcel Goia îi invitase pe localnici la rugăciune şi post împotriva pandemiei

Primarul Haţegului are COVID-19. Marcel Goia îi invitase pe localnici la rugăciune şi post împotriva pandemiei

Marcel Goia.

Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg, a fst diagnosticat cu noul coronavirus. În aprilie, acesta îi invitase pe localnici să ţină o zi de post şi rugăciune pentru a trece cu bine peste pandemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

„În calitate de primar al oraşului Haţeg, mă simt dator să vă informez că testul pentru Covid 19 pe care l-am făcut zilele trecute a ieşit pozitiv. Va doresc sănătate tuturor şi sper că cei care au luat legătura cu mine în ultima săptămână nu au contactat acest virus. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi, pericolul nu a trecut”, a transmis primarul oraşului Haţeg.

În luna aprilie, Marcel Goia i-a invitat pe localnicii din Ţara Haţegului să ţină o zi de post şi rugăciune, pentru depăşirea problemelor cauzate de pandemie.

„Dragi locuitori ai oraşului Haţeg şi ai Ţării Haţegului. Având în vedere situaţia prin care trecem cu toţii acum, situaţie căreia nu îi putem face faţă cu toate resursele pe care le avem, facem un apel la toţi creştinii oraşului Haţeg şi ai Ţării Haţegului să declarăm o zi de post şi rugăciune în ziua de 3 aprilie 2020. Pe această cale fac un apel la toţi cei care cred în Dumnezeu să ne unim în rugăciune şi să ne rugăm pentru depăşirea problemelor existente la nivelul întregii lumi. Pe preoţii ortodocşi şi pe pastorii bisericilor neoprotestante din oraşul Haţeg şi din Ţara Haţegului îi rog pe fiecare ca în ziua de vineri, 3 aprilie, la ora 17.00 să ne unim într-o rugăciune comună în locaşurile de cult unde păstoreşte fiecare”, anunţa primarul Marcel Goia, în 1 aprilie.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: