Primarul Devei, cu un picior în „Alianţa Vestului”: „A fi într-o asemenea alianţă înseamnă oportunităţi pentru municipiu”

Primarul Devei, cu un picior în „Alianţa Vestului”: „A fi într-o asemenea alianţă înseamnă oportunităţi pentru municipiu”

Florin Oancea. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Florin Oancea susţine că Deva se va alătura „Alianţei Vestului” în 2019, din nevoia de a accesa fonduri pentru dezvoltare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deva va intra în „Alianţa Vestului” în prima parte a anului 2019, potrivit primarului Florin Oancea. Acesta a publicat un clip pe pagina sa de facebook prin care oferă câteva explicaţii cu privire la acest subiect.

„A fi într-o astfel de alianţă înseamnă oportunităţi mult mai mari pentru municipiul Deva de a accesa fonduri europene, în noul exerciţiu bugetar, 2021 – 2027. Un oraş nu se poate dezvolta ca o insulă urbană. Avem nevoie de interconectivitate, de reţele de drumuri şi căi ferate”, susţine primarul Florin Oancea.

Acesta declară că este convins că dacă primari de alte culori politice doresc să intre în această alianţă vor fi primiţi.

Alianţa Vestului este un parteneriat lansat de primarii PNL din Timişoara (Nicolae Robu), Cluj-Napoca (Emil Boc), Arad (Gheorghe Falcă) şi Oradea (Ilie Bolojan), un obiectiv al proiectului fiind ca în următorul exerciţiu bugetar regiunea să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Încă un oraş din Ardeal vrea să intre în „Alianţa Vestului“. „Vrem să luăm bani direct de la Bruxelles, fără a mai depinde de Bucureşti“

Liviu Avram, despre Alianţa Vestului: Este cea mai legitimă şi cea mai periculoasă iniţiativă politică din ultimii 30 de ani VIDEO

Ardealul ia distanţă de guvernarea de la Bucureşti. Ce spun specialiştii despre Alianţa Vestului

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările