Primarul şi dansatoarea sexy: show-ul erotic de pe scenă, făcut în faţa copiilor

Primarul şi dansatoarea sexy: show-ul erotic de pe scenă, făcut în faţa copiilor

Primarul Mihai Irimie s-a prezentat în ipostaze mai puţin decente. SURSA: FACEBOOK. Pagina personala a primarului.

Primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, a fost protagonistul unei scene şocante, cu ocazia sărbătorii comunei. A dorit să se fotografieze alături de artista Corina şi una dintre dansatoarele ei, dar nu a mai ţinut cont de modul în care era costumată dansatoarea şi de faptul că alături se aflau mai mulţi copii. Primarul a postat fotografia pe pagina sa de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii din Şoimuş au fost invitaţi să petreacă în weekend, alături de artiştii Jean de la Craiova, Corina şi Dj Rynno şi Sylvia, însă omul care a ajuns în centrul atenţiei a fost primarul Mihai Irimie.

Primarul a dorit ca, de Zilele comunei Şoimuş, să se fotografieze pe scenă alături de artista Corina şi de una dintre dansatoarele ei, fără a mai ţine cont de costumaţia sumară a acesteia şi de faptul că se aflau în faţa unui public numeros şi a unui grup de copii invitat pe scenă.

Mihai Irimie a lăsat-o pe dansatoarea aproape dezbrăcată să îi pună piciorul după gât, într-o ipostază erotică. A publicat fotografia pe pagina sa de socializare, însă la scurt timp a şters-o. Imaginea a stârnit furori şi controverse pe Internet.

"Noi, primăria, am făcut un efort destul de mare pentru ca oamenii din comună să se simtă bine, la fel şi cei din afara comunei", a spus primarul Mihai Irimie, cu ocazia Zilelor comunei Şoimuş.

„Cu asta se laudă primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, pe Facebook. Pe banii publici. Zic să-şi concedieze toţi consilierii personali că lucrează clar pentru tabăra adversă. Oportunitatea unei astfel de manifestări e justificată din punctul lui de vedere. Şi rezultanta pentru comunitate e evidentă”, a comentat una dintre hunedorenecele care au vizionat fotografia.

„Acţiunea "culturală" unde a fost realizată imaginea cu pricina va rămâne în amintirea comunităţii păstorite de domnia sa mult timp şi cu siguranţă mai sunt multe alte dovezi ale acestei manifestări, imortalizate pentru urmaşi”, a comentat ironic, un alt internaut.

Zilele comunei Şoimuş au avut loc în weekend, iar la concerte au participat sute de hunedoreni.


Vă recomandăm şi:

Show erotic în parc, în faţa copiilor: dansatoarele invitate la Festivalul Berii au dansat în lenjerie intimă

O trupă de dance invitată la Festivalul Berii, care are loc în aceste zile în Simeria, a reuşit să uimească întreg publicul venit în parcul din oraş să asiste la spectacole. Animatoarele de club au apărut pe scenă îmbrăcate sumar şi au dansat făsă să ţină cont că mulţi dintre privitori erau copii.

Poftiţi la bâlci! Centrul Hunedoarei a fost „confiscat” de petrecăreţii de 1 Mai

Vremea mohorâtă de astăzi a redus numărul amatorilor de grătare de 1 Mai în zonele de agrement din împrejurimile Hunedoarei. În schimb, petrecerile au avut loc în centrul municipiului, pe Bulevardul Dacia.

FOTO VIDEO Corina şi Smiley au concertat la festivalul din Hunedoara

Cele mai aşteptate vedete la Zilele municipiului Hunedoara au fost Corina şi Smiley. Cei doi artişti au concertat aseară, în ultima zi a festivalului, în faţa câtorva mii de hunedoreni.

FOTO Zilele municipiului Hunedoara au fost sărbătorite cu Grasu XXL

Hunedorenii au venit în număr mare la concertele organizate în cadrul festivalului Zilele municipiului Hunedoara. Vedeta serii de sâmbătă a fost Grasu XXL.

citeste totul despre: