Primăria Deva cheltuie o sumă record pentru iluminatul de iarnă. Ornamentele vor fi închiriate

Primăria Deva cheltuie o sumă record pentru iluminatul de iarnă. Ornamentele vor fi închiriate

FOTO: ARHIVĂ. Primăria Deva.

Primăria Deva a scos la licitaţie publică închirierea ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă 2019 – 2020, iar suma oferită este una record.

Ştiri pe aceeaşi temă

Închirierea şi montarea iluminatului festiv în municipiul Deva a fost scoasă la licitaţie publică de Primăria Deva, iar valoarea contractului propus de municipalitate ajunge la aproape un milion de lei.

„Contractul constă în asigurarea închirierii decoraţiunilor de iluminat festiv prin care se urmăreşte să se realizeze un iluminat modern, respectiv realizarea unui cadru festiv de desfăşurare a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă 2019-2020 în municipiul Deva. Valoarea contractului de achiziţie publică privind furnizarea prin închiriere a ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă 2019-2020, inclusiv montare şi demontare, a fost estimată prin Referatul nr.94031/02.10.2019 de către Serviciul Unitatea Municipaă pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice, suma totală estimată fiind de 959.185 lei fără T.V.A. respectiv 1.141.430,15 lei cu T.V.A.”, se arată în documentele publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Iluminatul festiv va fi montat în sensurile giratorii şi pe bulevardele municipiului, iar parcurile şi clădirea primăriei vor fi împodobite de sărbători. Durata contractului va fi de trei luni.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Valul de ninsori a transformat înfăţişarea oraşului. Cum arată cele mai împodobite locuri înaintea sărbătorilor

VIDEO Bulevardul împodobit cu cel mai mare tricolor. Şirul imens de perdele luminoase cu care se mândreşte oraşul

VIDEO S-au aprins luminile de iarnă. Cum arată cele mai împodobite locuri în oraşul care a dat startul sărbătorilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: